Van'da ‘Rıdvan’ sesleri

Güncelleme Tarihi:

Vanda ‘Rıdvan’ sesleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 1999 00:00

Haberin Devamı

MAVİ beyazlı kulüp bugün G.Saray karşısında son kez takımın başında sahaya çıkacak Samet Aybaba'nın yerine getirmek üzere eski teknik direktörü Rıdvan Dilmen üzerinde duruyor.

LİGİN alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren Vanspor, bugünkü G.Saray maçından puan çıkarmayı hedeflerken yeni teknik direktör adayı konusunda da Rıdvan Dilmen üzerinde yoğunlaştı. Vanspor Asbaşkanı Reşit Dede, sahalarında Adanaspor karşısında aldıkları yenilgiden sonra Teknik Direktör Samet Aybaba ile yollarının ayrıldığını da ifade ederek, ‘‘Aybaba, Galatasaray maçından sonra Vanspor'dan ayrılacak. Bu konuda yaptığımız görüşmelerde karşılıklı anlayışla mutabakat sağladık’’ dedi.

Vanspor'da yeni bir heyecan ve kan değişimine ihtiyaç olduğunu da belirten Dede, Teknik Direktör arayışlarını sürdürdüklerini, bu çerçevede Van'ı ve Vanspor'u iyi tanıyan Rıdvan Dilmen üzerinde durduklarını açıkladı. Dede, eski hocaları Dilmen'le henüz karşılıklı görüşme yapmadıklarını da vurgulayarak, ‘‘Teknik direktör sorunumuzu bu hafta içinde çözeceğiz. Vanspor'u layık olduğu yere getirmek için hiçbir fedekarlıktan kaçınmayacağız’’ diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!