Van Gaal iki ruhlu

Güncelleme Tarihi:

Van Gaal iki ruhlu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2015 00:27

Hollanda Milli Takımı ve M.United’da çalıştığı Van Gaal’in iki farklı insan olduğunu belirten F.Bahçe’nin yeni golcüsü, “Onunla dürüst bir savaşın içinde değildim. Bana takımdaki yerimi geri almam için şans vermedi” dedi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE’nin flaş transferi Robin van Persie, İngiliz The Sunday Times Gazetesi’ne konuştu, Hollanda Milli Takımı ve Manchester United’daki eski hocası Louis van Gaal’i ağır sözlerle eleştirdi. Van Gaal’in Manchester United’ın başına geçtikten sonra değiştiğini kaydeden Persie, şunları söyledi...

“OLGUN BİRİYİM, APTAL DEĞİLİM”

- Louis van Gaal’i milli takım hocası olarak biliyordum ve onu kulüp hocası olarak da tanıma fırsatı buldum. İkisi arasında fark var ve o iki ruhlu. Tatilden döndükten sonra Manchester United’da her şeye baştan başlayacağımı düşünüyordum.
- Geri geldiğimde, dürüst bir savaşın içinde değildim. Takıma geri dönmek, takımdaki yerimi geri almam için bana hiç şans vermedi. Kendisi beni sürekli iki numaralı antrenman sahasına gönderiyordu. Ben olgun bir oyuncuyum, aptal değilim.

Haberin Devamı

“SİNİRLENMEDİM, DUYGUSALLAŞMADIM”

- Yaşananlar karşısında sinirlenmedim ya da duygusallaşmadım. Bunlar futbolun içinde var, hayatın içinde var. Her durumdan en iyisini çıkarmalısın. Ben de böyle yaptım ve yoluma devam ettim. Ancak onunla aramdaki atmosfer de değişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!