VakıfBank Deplasmanda Kayıpsız

Güncelleme Tarihi:

VakıfBank Deplasmanda Kayıpsız
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2015 19:03

VakıfBank, Bayanlar Ligi’nin üçüncü haftasında deplasmanda Halkbank’ı 3-0 mağlup etti. Sarı-siyahlılarda skora en fazla katkı yapan isimler 18 sayıyla Gözde Kırdar ve 14 sayıyla Anne Buijs oldu.

Haberin Devamı

Ankara Başkent Spor Salonu'nda oynanan mücadeleye Naz, Gözde, Melis, Sloetjes, Buijs, De Kruijf ve Gizem Örge (L) ilk altısıyla başlayan VakıfBank, müsabakanın ilk setini üstün oyunuyla 25-15 önde tamamladı.

VakıfBank Deplasmanda Kayıpsız

Sarı-siyahlılar, müsabakanın ikinci setinde de rakibine karşı kurduğu üstünlüğü sürdürdü ve teknik molalarına 8-4, 16-8 önde girdiği seti 25-18 ile hanesine yazdırarak 2-0’ı buldu. 

Halkbank karşısında üçüncü seti de 25-20 önde tamamlayan VakıfBank, maçtan 3-0 galip ayrıldı. VakıfBank'ta günün en skorer isimleri 18 sayıyla Gözde Kırdar ve 14 sayıyla Anne Buijs oldu.

VakıfBank'ın Başantrenörü Giovanni Guidetti, Halkbank galibiyeti sonrası, "İyi oynadığımızı düşünüyorum. Tüm oyuncularımızın oynamasından da mutluyum. Çünkü hepsi antrenmanlarda fazlasıyla çalışıyorlar. Bizler için iyi bir test oldu, herkesi sahada görme fırsatı yakaladık ve oyuncularımız da bunu çok değerlendirdi." dedi.

VakıfBank’ın orta oyuncusu Robin de Kruijf ise, “Bugün Halkbank’a karşı kazandığımız için mutluyum. İkinci sette geri dönüş yapmak istediler ama bizler odaklanmaya ve mücadele etmeye devam ettik. Bu bizler için önemliydi. Önümüzde Novara maçımız var ve hazırlıklarımızı Şampiyonlar Ligi için sürdüreceğiz”dedi. 


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!