Uzunköprü: Çok mutluyum

Güncelleme Tarihi:

Uzunköprü: Çok mutluyum
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2011 16:20

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor, anlaşmaya vardığı teknik direktör Cevdet Uzunköprü ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Kulüp başkanı Mehmet Aktürk, Tokatspor Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, teknik direktör Muharrem Doğan ile geçen hafta sonu oynadıkları Çorumspor maçından sonra yollarını ayırdıklarını hatırlattı.

Bir çok teknik adamla görüştüklerini ifade eden Aktürk, “Cevdet Uzunköprü ile yaptığımız görüşmeler sonucunda anlaştık. Sezon sonuna kadar takımımızın başındadır. Teknik ekip değişikliği inşallah takıma olumlu yansıyacak” dedi.

Teknik direktör Cevdet Uzunköprü ise, yaptığı kısa açıklamada, “Tokatspor bu ligin köklü kulüplerinden birisi. Bana teklif getiren başkanımıza ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Grupta şu anki bulunduğumuz durum Tokatspor'a yakışmıyor. Tokatspor'a geldiğim için çok mutluyum. İnşallah Tokatspor bu sezon ligde kalır. Ligin ikinci yarısında herkes bambaşka bir Tokatspor izleyecek” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Cevdet Uzunköprü, kendisini sezon sonuna kadar Tokatspor'a bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Uzunköprü, imza töreninin ardından Tokatspor bayrağı önünde gazetecilere poz verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!