Üzülecek bir durum yok

Güncelleme Tarihi:

Üzülecek bir durum yok
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2012 11:35

Lotus takım patronu Eric Boullier, Macaristan GP'de podyumun tepesine çıkamadıkları için hayal kırıklığı yaşamalarını gerektirecek bir durum olmadığını ifade etti.

Haberin Devamı

turkiyef1.com'un haberine göre, hafta sonu Hungaroring'de Kimi Raikkonen ve Roman Grosjean'la galibiyete çok yaklaşan Lotus, Lewis Hamilton'ı geçemeyerek, zafer umutlarını başka yarışlara bırakmak zorunda kaldı.

Ancak Macaristan GP'ısı üzüntü verici bir hafta sonu olarak değerlendirilemeyeceğini ifade eden Boullier, tersine takımın ortaya koyduğu mücadeleden duyduğu memnuniyeti ve sevinci dile getirdi.

Macaristan'da, Bahreyn'den daha iyi bir performans sergilediklerini söyleyen Boullier, "Böylesine bir pistte her iki araçla podyumda olmak takıma adına güzel bir sonuç" dedi.

Boullier, "Her iki pilotumuz da iyi bir yarış çıkardılar ve lideri yakalamaya çalıştılar. Fakat bu pistin sollama yapmak için çok zor olduğunun farkındaydık" diye konuştu.

Sıralama sonuçları açısından da mutlu olduklarını söyleyen Boullier, "Buna farklı bir şekilde hazırlanmıştık. Her iki araç da ilk beşteydi. Sezonun geri kalanında da bunu sürdürürse, kazanmak için mücadele edecek pozisyonda olmaya da devam ederiz" dedi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!