Uygun: Yine herkes bizi konuşacak

Güncelleme Tarihi:

Uygun: Yine herkes bizi konuşacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2009 15:09

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, yeni transferlerle güçlerine güç kattıklarını belirterek, “Geçen sezonlarda olduğu gibi bu sezon da yine herkes Sivasspor'u, Sivasspor'un başarısını konuşacak” dedi.

Haberin Devamı

Uygun, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, yeni sezon ve yeni transferlerle ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Sivasspor'un, Tunuslu orta saha oyuncusu Hamed Naumochi, Kocaelispor'dan gole dönük oyuncu Agbetu, Afrika ülkesi Benin'in milli takım oyuncusu Rozak Ototoyossi, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan genç orta saha oyuncusu Erman Kılıç, Fenerbahçe'den stoper Yasin Çakmak, Almanya'nın Hanover 96 takımında forma giyen Türkiye Ümit Milli Takımı oyuncusu Ferhat Bakmaz'ı kadrosuna alarak yeni sezona “merhaba” dediğini ifade eden Uygun, yeni transferlerle güçlerine güç kattıklarını belirtti.

Yeni transferlerle takımın geçen sezon elde ettiği başarıları daha üst seviyeye çıkarmak için mücadele edeceğini kaydeden Uygun, “Geçen sezonlarda olduğu gibi bu sezon da yine herkes Sivasspor'u, Sivasspor'un başarısını konuşacak” dedi.

YİĞİDOLAR HOLLANDA'DA KAMP YAPACAK

Bu arada, kulübün resmi internet sitesinde Sivasspor'un kamp programı ile ilgili bilgilere de yer verildi.

Haberin Devamı

Sivas'taki tesislerinde bugün akşam saatlerinde yapacağı idmanla topbaşı yapacak olan Sivasspor, 2 hafta tesislerde çalışmalarını sürdürdükten sonra kamp için Hollanda'ya gidecek. Hollanda'nın Arnheim kentinde 6 Temmuz-19 Temmuz tarihleri arasında arasında kamp yapacak olan Sivasspor, kamp süresi içerisinde Meksika'nın Chivas, Yunanistan'ın Olimpiyakos, Hollanda'nın Heerenween ve PSV Eindhoven takımlarıyla 4 hazırlık maçı yapacak.

BİLİCA, BALİLİ, TUM VE SYLLA'YA TEŞEKKÜR

Öte yandan, Sivasspor Yönetim Kurulu, başka takımlara transfer olan Bilica, Balili, Tum ve Sylla'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Sivasspor Yönetim Kurulu adına kulübün resmi internet sitesine açıklama yapan kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, “Sivassspor'umuzun başarısında önemli rol oynayan ve sergiledikleri futbol ile taraftarlarımızın gönlünde taht kuran sporcularımız Bilica, Balili, Tum ve Kanfory Sylla'ya teşekkür ederiz. Sivasspor'a hizmetleri asla unutulmayacaktır. Sporcularımıza yeni takımlarında başarılar dileriz” dedi.

Haberin Devamı

Sivasspor'da geçen sezon forma giyen futbolculardan Brezilyalı oyuncu Fabio Alves Da Silva Bilica Fenerbahçe'ye, İsrailli golcü Pini Felix Balili Antalyaspor'a, Kamerunlu forvet Herve Germain Tum ve Gineli orta saha oyuncusu Kanfory Sylla İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a transfer olmuştu.

Brezilyalı orta saha oyuncusu Sergio Oliveira ve tecrübeli oyuncu Mohammed Ali Kurtuluş'un da ayrılacağı öğrenildi. Sergio'nun Azerbaycan'ın İnter Bakü takımına transfer olacağı, Mohammed Ali'nin ise yurtiçi ve yurtdışından gelen tekliflere göre kararını vereceği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!