Utah’a yıldırım çarptı

Güncelleme Tarihi:

Utah’a yıldırım çarptı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2010 00:00

Mehmet Okur’un takımı, Durant’ın sürüklediği Oklahoma City Thunder’a deplasmanda kaybetti: 87-86.

Haberin Devamı

ALTI maç üst üste 30 sayı ve üstü skor yapan Durant, 31 sayı attığı maç boyunca Utah savunmasına bela oldu. Mehmet Okur 11 sayı ve 11 ribaunt yaparken, sadece 17’de 4’lük saha içi isabetiyle tatsız bir hücum performansı ortaya koydu. Maç sonrası Utah koçu Sloan: “Biraz mücadele etmek gerek, sahaya çıkıp smokinle takılamazsınız” dedi oyuncularına kızarak. Sahada sadece kendine çalışan Boozer’ı postalayamayan Utah yönetimi ve Derron Williams-Boozer ikilisinden yeni bir Stockton-Malone yaratmayı uman basın daha çok mızmızlanır.

TOPLU SONUÇLAR

· Detroit-Chicago: 87-98
· Houston-Dallas: 97-94
· San Antonio-Miami: 108-78
· Oklahoma-Utah: 87-86
· LA Clippers-Philadelphia: 104-88

Pazarlama makinesi

HER yıl NBA All Star maçında sahaya çıkacak oyuncuları belirlemek içinse internet üzerinden oylama yapılıyor. Sponsorların, takımların transfer ekiplerinin gözü bu popülarite yarışında oluyor.
Oylar Hidayet’e
Popülarite yarışı çünkü sakatlıklarla boğuştuğu için bu sezon forma giyemeyen, en son da takımı Houston’ı terkeden Tracy McGrady batıda guardlar arasında 2. sırada şu anda.
Öte yandan milyonlarca internet kullanıcısı olan ülkemizin NBA temsilcisi Hidayet’in aldığı toplam oy 117.000. Halen doğu forvetleri arasında onuncu sırada olan Hido’nun üst üste All Star’a katılması demek, dünyanın basketbol devlerinin oyuncu aramak için gözünü Türkiye’ye dikmesi demek. Ülke tanıtımı için paha biçilmez bir getiri demek. Bunu başarmak hepimizin bir mouse tıklaması uzağında. (oylama için www.nba.com)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!