Üstünel'den Gökhan Ünal cevabı

Güncelleme Tarihi:

Üstünelden Gökhan Ünal cevabı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2009 14:31

Galatasaray, Avusturyalı Sturm Graz ile yapacağı maç için özel uçakla bu ülkeye gitti. Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel,Avrupa Ligi'ndeki namağlup unvanını kaybetmek istemediklerini belirterek formalite maçı da olsa her macçın kendileri için ayrı bir önemi bulunduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Üstünel, transferlerle ilgili olarak da, "Kendi bünyemizde değerlendiriyoruz. Hocamızdan gerekli raporları aldık. Bu doğrultuda çalışmalarımızı yapıyoruz" derken Lincoln ile ilgili bir soruya da Üstünel, "Kendisi diğer kulüplerle ilgili araştırma içerisinde. bize de bu doğrultuda bazı bilgiler geliyor. Bizde gerekli temasları kendileriyle kuruyoruz" diye konuştu.

"Takımdan gidecek oyuncular belli mi?" şeklindeki soruya da Üstünel, "Bu kendi bünyemizde kalsın gerektiği zaman açıklarız" dedi.

Üstünel, kaleci Ufuk ile ilgili soru üzerine de şunları söyledi: "Ufuk, çok güvendiğimiz, inandığımız bir arkadaşımız. Gelecek yıllarda kalemizi emanet edeceğimiz, kendisine çok önem verdiğimiz bir oyuncu. Galatasaray formasına çok yakışan bir kardeşimiz. umut vaad eden bir oyuncu."

Haberin Devamı

GÖKHAN ÜNAL KONUSU

Gökhan Ünal'ın "Galatasaray formasını giymeyi çok isterim" şeklindeki açıklamasına ilişkin bir soruya da Üstünel, "Kendisini ispatlamış bir oyuncu, kendisine Galatasaray formasını giydirmeyi düşündüğümüz futbolculardan biriydi. ama şu an hizmet etmekte olduğu bir kulübü var. kendisine başarılar diliyoruz".

Sadece 16 futbolcu ile Graz'a giden kafilede Arda, Elano, Kewell, Nonda ve sakatlığı süren Baros yer almazken, teknik direktör Riijkaard A2 takımından 3 oyuncuyu da Avusturya'ya götürdü.

Kafilede şu oyuncular yer alıyor: Aykut Erçetin, Linderoth, Aydın Yılmaz, Barış Özbek, Abdel Kader Keita, Mehmet Topal, Mustafa Sarp, Ayhan Akman, Emre Aşık, Hakan Kadir Balta, Serdar Eylik, Alparslan Erdem, Servet Çetin, Ufuk Ceylan, Caner Erkin, Çetin Güngör

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!