Uşak Üniversitesi'ne yeni sponsor

Güncelleme Tarihi:

Uşak Üniversitesine yeni sponsor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2012 18:31

Uşak Üniversitesi Belediye Basketbol takımı yeni sezonda maçkolik .com sponsorluğunda Uşağı basketbol arenasında temsil etmeye devam edecek .

Haberin Devamı

Uşak üniversitesi sosyal tesislerinde imzalanan sponsorluk sözleşmesine Uşak milletvekilleri Dr. İsmail Güneş, Avukat Mehmet Atalay, Maçkolik.com ortaklarından Erdem Yurdanur, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. dr Sait Çelik, UTSO Başkanı Mustafa Kuvvet , Belediye Meclis Üyesi Serhat Eren’in yanısıra Uşaklı sanayici ve işadamları ile birlikte basın mensupları katıldı .

İmzatöreni sonrası konuşan Milletvekil Dr. İsmail Güneş, “Maçkolik .com ortaklarından Erdem beye hemşerimiz olarak çok teşekkkür ediyoruz Anadolu basketbolunu temsilen Uşak olarak yer aldığımz 2. ligde bu sene iddalı bir takım kurmak için gereklli güçbirlikteliğini oluşturduk .Bundan sonrası teknik heyetin işi başarılı olacağımıza inanıyoruz” dedi.

Maçkolik. Com sahibi Erdem Yurdanir ise, “Geçen sezon Uşak takımının bazı maçlarını ortaklarımızdan Zafer Kotan ile birlikte Uşakta izleme şansım oldu Uşaktaki basketbol çoşkusu ve atmosferi bizleri çok etkiledi. Gençlerin ve çocukların salonu doldurup takımlarnı desteklemeleri, günümüz koşullarında boş zamanları olumlu yönde değerlendirme açsından çok önemli bir sosyal proje, umarım aynı çoşku bu sene katlanarak devam eder.” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!