Unutulan adam Yiğit

Güncelleme Tarihi:

Unutulan adam Yiğit
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2013 00:04

Yiğit Gökoğlan, büyük umutlarla geldiği Galatasaray’da 1.5 yıl içinde dibe vurdu. Sarı kırmızılılara Manisa’dan 2.5 milyon Euro’ya gelen Yiğit, bekleneni veremedi. Transfer döneminde 24 yaşındaki futbolcuya tek bir kulüp dahi talip olmadı. Bu akşam sona erecek transfer döneminin sonuna kadar kendine takım bulamazsa 2013-14 sezonunun ilk yarısını antrenman yaparak geçirecek. Ve bunun karşılığında da Galatasaray’dan tam 900 bin lira para alacak.

Haberin Devamı

TAMI tamına 2.5 milyon Euro’ya alındı 1.5 yılda ‘unutulan adam’ oldu; Yiğit Gökoğlan... Fatih Terim’in onayı ile transfer edilen orta saha oyuncusu, beklentileri karşılayamadı. Form tutacakken tatilde bileğini çatlattı. Ve sonuç olarak Yiğit, koca transfer dönemi boyunca kendisine bir takım dahi bulamadı. Ocak 2011’de Fatih Terim’in de direktifiyle G.Saray kadrosuna katılan Yiğit Gökoğlan, kısa sürede yok oldu. Terim’in verdiği şansı iyi kullanamadığı gibi tatilde çalışması gerekirken bileğini çatlattı. Gözden düşen Yiğit, sarı kırmızılı forma ile sadece 8 resmi maça çıkabildi.

ORDU’DA KADRO DIŞI KALDI

SARI kırmızılı takımda sadece Ankaragücü’ne karşı oynanan lig maçında 1 gol atabilen Yiğit Gökoğlan, sezon başı kampı öncesi Terim’i hayal kırıklığına uğrattı. Ve geçtiğimiz yıl Orduspor’a kiralık olarak gönderildi. Karadeniz ekibinde de bir türlü ideal 11’e girme başarısı gösteremeyen Yiğit, Orduspor’da sadece 12 lig maçında görev alabildi. Ve geçen sezon ligin son 9 haftasında Orduspor Kulübü tarafından kadro dışı bırakıldı.

Haberin Devamı

TEK BAŞINA ÇALIŞIYOR

OYNADIĞI mevkide birçok yıldız futbolcunun yer alması nedeniyle Galatasaray teknik heyeti, sezonu açmadan haftalar önce Yiğit ve menajerine kulüp bulmasını tebliğ etti. Başka bir kulübe kiralık olarak gönderilmesi planlanan Yiğit Gökoğlan, haziran ayından bu yana Florya Metin Oktay Tesisleri’nde eski oyuncu ve kaptan Ayhan Akman yönetiminde tek başına idmanlarına devam ediyor.

Ortada kalırsa 900 bin TL alacak

YİĞİT Gökoğlan, transfer dönemi bitmeden kendisine kulüp bulamazsa Galatasaray ile olan kontratı nedeniyle yine Florya’da kalacak. Ancak teknik heyetin Culio, Yiğit, Sercan ve Mehmet Batdal ile birlikte kadroya almadığı futbolcu, 2013-14 sezonunun ilk yarısını antrenman yaparak geçirecek. Ve bunun karşılığında da Galatasaray’dan tam 900 bin lira para alacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!