UNIVERSIADE şenliği

Güncelleme Tarihi:

UNIVERSIADE şenliği
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2005 01:24

Pazar günü geçit töreni düzenlenecek, araçlardan vatandaşlara bayrak ve yarışma takvimi dağıtılacak. Akşam Gündoğdu Meydanı’nda Kargo grubunun halka açık ücretsiz konseri gerçekleştirilecek.

11-21 Ağustos’da yapılacak UNIVERSIADE 2005 İZMİR organizasyonu için İzmir’de tanıtım ve etkinlik seferberliği yaşanıyor. 23’ncüsü yapılacak UNIVERSIADE 2005 İZMİR kapsamında oyunların içecek sponsoru olan Coca Cola; İzmirlileri bilgilendirmek ve heyecanı yükseltmek amacıyla 7 Ağustos Pazar günü bir dizi etkinlik düzenledi. Saat 16.00’da Çiğli’den başlayarak; 20.00’de Gündoğdu Meydanı’nda son bulacak geçit töreninde araçların içinde bulunacak gösteri ekipleri müzik eşliğinde oyunlara çağrı yapacak.

Aynı günün akşamı saat 21.00’de Gündoğdu Meydanı’nda ‘Kargo’ grubunun halka açık ücretsiz konseri gerçekleştirilecek. Geçit törenine iki TIR, iki arazi taşıtı, üç minibüs, iki otobüs, bir ambulans, beş otomobil ve UNIVERSIADE Gönüllü Otobüsü ve gönüllüler katılacak. Bir şenlik havasında geçmesi düşünülen törenler sırasında TIR üzerinden müzik yayını yapılırken; bir yandan da bütün araçlardan bayrak ve müsabaka takvim ve programı dağıtılacak.

Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı şirketi olan Ün-Eğit A.Ş’nin ortak olduğu ÜNTAŞ A.Ş tarafından yaptırılan hediyelik eşyalar ise 5 satış noktası dışında, ‘gezici araçta’ da satılmaya başlandı. Araçta organizasyonun maskotu Yalıçapkını ‘Efe’den, gümüş anahtarlıklara; tişörtten, şapkaya, kentin sembolü İzmir Saat Kulesi teması işlenmiş olan el yapımı saatten, gümüş kolyelere, gümüş anahtarlıklara, gümüş aynalara kadar birçok ürün satışa sunulacak. Gezici araç, 21 Ağustos 2005 tarihine kadar İzmir ve ilçelerini dolaşıp satış yapacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!