Ünan: Tehdit mektubu aldık

Güncelleme Tarihi:

Ünan: Tehdit mektubu aldık
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2005 00:00

Tahkim Kurulu üyeliği görevinden istifa eden Prof.Dr.Samim Ünan, istifa olaylarından sonra gündeme gelen ‘üyelerin tehdit edildiği’ açıklamalarının kaynağının, bir üyeye gelen imzasız bir mektup olduğunu söyledi.

Ünan, "Bu tehdit cümlesi, mektupta yer alıyordu. Bir kulübün taraftarı olduğunu belirten ve 200 kişilik grup adına bunu gönderdiğini söyleyen birinin mektubuydu. Kimin gönderdiği belli değil. İmzasız ve anonim bir mektuptu, Almanya'dan gönderilmişti" dedi.

İlhan Cavcav'dan ağır suçlama

KULÜPLER
Birliği Vakfı Başkanı İlhan Cavcav, Futbol Federasyonu Başkanvekili Şekip Mosturoğlu hakkındaki suçlamalarını sürdürdü. Mosturoğlu'nun bazı Tahkim Kurulu üyelerine hakaret ettiği ve para karşılığında iş yaptığını ileri süren Cavcav, "Bir kulüp hiçbir zaman için bu ülkede 'Ben bunu isterim, ben bunu yaparım' diyemez. Böyle bir şey dediği anda, kim olursa olsun, disiplin kurulumuzun harekete geçerek, bu kişiye ve kulübe gerekli cezayı vermesi gerekir" dedi.

Mosturoğlu: Cavcav magazinsel konuşuyor

İLHAN
Cavcav'ın ağır suçlamalarına maruz kalan Şekip Mosturoğlu, herkesi sağduyuya davet ederken, "Deniz’in Gençlerbirliği Kulübü'ne 1 milyon dolar ödemesi konusunda karar veren iki hukukçudan biri bendim. İlhan Cavcav ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Sayın Cavcav, bana ne yapmam gerektiğini söylesin, onu yapayım. İlhan Cavcav hukukçu olmadığı için tamamen magazinsel bilgilerle konuşuyor" yorumunu yaptı.

Federasyon bugün toplanıyor

FUTBOL
Federasyonu Yönetim Kurulu bugün İstanbul’da toplanıyor. Federasyonun Beylerbeyi’ndeki Atatürk Eğitim ve Araştırma Merkezi’nde saat 11.00’de başlayacak toplantıda, Tahkim Kurulu’ndan 3 asil ve 1 yedek üyenin istifasının ardından, kalan üyeler arasında 5 asil ve 1 yedek üye belirlenecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!