Ünal Aysal'ın bebekleri

Güncelleme Tarihi:

Ünal Aysalın bebekleri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2012 09:32

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Yunanlı sevgilisi Fani ve bebeğiyle Yunanistan’ın Skiathos adasına giderken, objektiflerden kaçamadı. Adaya Barbie isimli muhteşem bir yatla gelen Aysal’ın gün boyunca geçirdiği keyifli dakikalar an be an görüntülendi. 71 yaşında 3. kez baba olan Aysal’ın birkaç ay önce doğan bebeği ilk kez Skiathos adasında objektiflere yansırken, Galatasaray başkanının çevresindeki koruma ordusu dikkatlerden kaçmadı. Sevgilisi ve minik bebeği ile yakından ilgilenen ve tatilin tadını doyasına çıkaran Başkan Ünal Aysal’ın mutluluğu adeta gözlerinden okunuyordu.

Haberin Devamı

Ala Şirin (41) ve Ceyla Aysal (39) isimli iki kızı bulunan üç torun sabihi Ünal Aysal, yeni bebeği dünyaya gelmeden önce çıkan bir açıklamasında “Düzenli sporumu yapıyorum. Gençlerden hiçbir eksiğim yok” ifadelerini kullanmıştı.

"HALEN BAŞLADIĞIMIZ GÜN OLDUĞUMUZ YERDEYİZ"

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Başkan Ünal Aysal, Kanaltürk’e gündemdeki konularla ilgili açıklamalarda bulunurken, taraftarın da yüreğine su serpti. Aysal, “Şike sürecinin başında ‘Bu ateş üfleyerek sönmez’ dediniz, döndünüz bu kez teşekkür ettiniz. Bu farklılık neden?” sorusuna “Şu anda Federasyon UEFA ile çalışma içinde. Biz daha önce hep şunu söyledik; ‘Bize dokunmayan problem varsa biz buna taraf olmayız. Ama bize dokunursa taraf oluruz.’ Bugüne kadar gelişen olaylarda Galatasaray’a bir şey dokunmadığı için fazla konuşmayı gerekli görmedim. Halen başladığımız gün olduğumuz yerdeyiz” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Ünal Aysalın bebekleri

Ünal Aysal bir röportajında 50 metrelik teknesine niye Barbie adını verdiği sorulduğunda, “Çünkü kadınların oyuncağı bebektir. Erkeklerin bebeği ise teknedir” yanıtını vermişti.

"AZİZ YILDIRIM'I ARAMADIM"

Aziz Yıldırım’ı tahliye olduktan sonra aramadığını da kaydeden Aysal, “Gerek görmedim. Daha fazla da üzmemek lazım. Kendisi şu an çok meşgul. Biraz rahat etmesi, huzura kavuşması lazım Aziz Bey’in. Ondan sonra gayet tabii bu tip vesilelerle bir araya geleceğiz” dedi.

"TATMİN OLACAKLAR"

Galatasaraylı taraftarların merakla beklediği transferlere de değinen ve daha önce verdiği tarihin biraz geciktiği itirafında bulunan Başkan Aysal, "Buna rağmen transferlerin miktarında ve kalitesinde bir değişme yok. Yeterli sayıda en kaliteli oyuncular bu sene kadromuza girecek. Önümüzdeki günlerde herkes bu konuda ne kadar yanıldığını görecek. Taraftarların da beklentileri doğrultusunda tatmin olacağını tahmin ediyorum" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!