Ümit’in veliahtı: Serdar

Güncelleme Tarihi:

Ümit’in veliahtı: Serdar
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2000 00:00

Haberin Devamı

Ümit, Alman kulübü Hamburg St.Pauli'nin yıldız takımında forma giyen akrabası Serdar için, ‘‘Gelecekte benim yerimi alacak tek futbolcu’’ diyor.

Nereden nereye

Fatih Terim, 3,5 yıl önce G.Saray'ın başına geçtiğinde, Almanya kampına götürdüğü futbolculardan biri dikkatlerden kaçmıyordu. Herkes, ‘‘Kim bu cılız futbolcu, G.Saray'da ne işi var?’’ diyerek merak ediyordu. Terim'in Diyarbakır'dan transfer edip, sarı kırmızılı takıma kazandırdığı Ümit Davala şimdi Avrupalı kulüpleri peşinden koşturan bir futbolcu.

HOCAMLA GİDERİM

Ümit, üzerinde büyük emeği olan hocası Terim'in sözünden çıkmıyor, bir dediğini iki etmiyor. Ve şunları söylüyor: ‘‘Her şeyimi Fatih hocama borçluyum. Hocamın durumu ortada. Bana da Avrupa'dan teklifler var. Hocam Avrupa'ya giderse, beni de yanında götürmesini isterim. Çünkü ben onun dilinden anlayan bir oyuncuyum. Ne istediğini çok iyi biliyorum.’’

HAYDİ ASLANIM...

G.Saray'da kısa sürede yıldızı parlayan Ümit, yerine akrabasına yetiştiriyor. Önceki gün ümit takımının Japonya'nın CEF Unite takımı ile yaptığı hazırlık maçını saha kenarında takip eden Ümit'in gözleri genç bir futbolcunun üzerinde odaklanmıştı. ‘‘Haydi aslanım. Çok güzel, bravo’’ diye bağırıyordu.

ÜZERİNE TİTRİYOR

Ümit'in hayranlıkla izlediği bu oyuncu, Almanya'dan gelen bir akrabasıydı. Üstelik yalnızca 14 yaşındaydı. Ümit, Alman kulübü Hamburg St.Pauli'nin yıldız takımında top koşturan akrabası Serdar için, ‘‘Gelecekte benim yerimi alacak tek futbolcu o’’ diyor ve G.Saray'a kazandırmak için elinden gelen çabayı göstereceğini söylüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!