"Umarım ileride tekrar olur"

Güncelleme Tarihi:

Umarım ileride tekrar olur
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2011 15:24

Formula 1'in patronu Bernie Ecclestone, Türkiye'nin gelecek sezon kesinlikle takvimde olmayacağını söyledi.

Haberin Devamı

Ecclestone ayrıca "2012'de Türkiye olmayacak. Ben sizden daha üzgünüm. Burada herkes istiyor, 1 yıldır görüşüyoruz ama gelişme olmadı. Yetkililerle iletişimimiz sürüyor. Fiyat konusunda anlaşamadık. Bu şartlarda 2012'de Türkiye GP olmayacak. Umarım ilerde olur." dedi.

TÜRKİYE FORMULA 1 TAKVİMİNDEN ÇIKARTILDI

Formula 1 Takımlar Birliği Genel Sekreteri Simone Perillo, Türkiye'nin, 2012 yılı yarış takviminden çıkartıldığını söylemişti.

Perillo, yaptığı açıklamada, gelecek yıl Türkiye'de yarışma düzenlenmeyeceğini, Bahreyn ayağının ise gelecek yılın takvimine tekrar dahil edileceğini söyledi.

Hazırlanan takvime göre Bahreyn ayağı gelecek yıl Kasım ayında yapılacak ve bu durumda ilk yarış, bu sezon olduğu gibi Avustralya'da düzenlenecek. Bahreyn Grand Prix'si, bu ülkedeki iç karışıklık nedeniyle bu yılın takviminden çıkartılmıştı.

Haberin Devamı

Formula 1'in patronu Bernie Ecclestone'un, 2012 yılı için hazırlanan takvimin taslağını, fikirlerini beyan etmeleri amacıyla Macaristan'da Grand Prix'sinde takımlara ileteceği ve Uluslararası Otomobil Federasyonu'nun yarış tarihlerini bu süreçten sonra onaylayacağı belirtiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!