Ülker'den Yıldırım Demirören'e yanıt

Güncelleme Tarihi:

Ülkerden Yıldırım Demirörene yanıt
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2007 14:31

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırm Demirören'in derbi maçtan sonra yaptığı açıklamalarında yer alan, "İsterlerse sponsorlarımız da çekilebilirler" ifadesine kulübün ana sponsorlarından Ülker grubundan yanıt geldi.

Haberin Devamı

İstişare Konseyi Üyesi ve Grup Sözcüsü Metin Yurdagül, Kurumsal İletişim Müdürü Zuhal Şeker, Sponsorluklar Müdürü Hakan Aydınol ve Spor Medya İletişim Müdürü Hakan Artış'ın da katıldığı Ülker'in sponsorluğunu anlatım toplantısında konuşan Altınsoy, şu bilgiyi verdi:
"Beşiktaş ile 5 yıllık bir anlaşmamız var. Umuyoruz Beşiktaş Kulübü ile sponsorluğumuz uzun yıllar devam eder ve mini kriz olarak adlandırdığımız sorun kısa sürede çözülür. İnanıyoruz ve arzu ediyoruz ki Sayın Başkan'ın ifade ettiği durumdan aklı selim galip çıkacaktır."

Beşiktaş-Liverpool maçından önce Londra'da yapılan bu toplantıda basın mensuplarının çeşitli sorularını yanıtlayan Ülker Sponsorluklar Müdürü Hakan Altınsoy, Beşiktaş'a forma reklamı, Delgado'nun transferi, Basketbol takımına Cola Turka'nın isminin verilmesi ve Akatlar'daki spor salonuna Beşiktaş Arena adının verilmesi ile çok önemli bir sponsorluk yapısına sahip olduklarını belirtti. Altınsoy, bu yakınlaşmanın her iki tarafa da önemli yararlar sağladığını ifade etti.

Haberin Devamı

Beşiktaş Cola Turka Basketbol takımında geçen yıl, cocah Murat Didin ve baskatbolcuların bazı sorunlar yaşadığını ancak bunların kısa sürede çozüldüğünü ifade eden Altınsoy, bu yıl coach Ergin Ataman ve onunla birlikte üst düzey basketbolcuların transfer edilerek Beşiktaş Cola Turkanın yeniden yapılandığını ve bu yıl ligin çok çekişmeli geçeceğinide sözlerine ekledi.

Altınsoy sponsoru oldukları tüm spor kulüplerinede hiçbir ayrımcılık yapılmadığını ve herkes ile aynı iletişim ve mesafeade bulunduklarını ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!