Ülker'den büyük zafer 72-58

Güncelleme Tarihi:

Ülkerden büyük zafer 72-58
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 1998 00:00

Haberin Devamı

Turuncu yeşilliler, Avrupa Ligi'ndeki üçüncü maçında, yıldızlar topluluğu Olympiakos'u deplasmanda farklı yenerek önemli bir avantaj yakaladı.

AVRUPA Ligi'ndeki temsilcilerimizden Ülkerspor zoru başardı. Turuncu yeşilliler, Avrupa'nın en güçlü ekiplerinden biri olan Yunanistan'ın yıldızlar topluluğu Olympiakos'u evinde dağıttı: 72-58.

Güçlü Olympiakos karşısında oyuna adam adama savunma ile başlayan Ülker, yaptığı enfes savunma ile rakibin yıldızlarını durdurmasını bildi. Koturoviç ve Rankin çember altında çok etkili olurken, Anderson takımını mükemmel yönetti. Harun'un isabetli atışlarıyla coşan Ülker, ilk yarıyı 36-30 önde bitirdi.

İkinci yarıda sahada muhteşem bir Ülker vardı. Enfes savunmasına etkili hücumu ekleyen Ülker, Winslow'un da coşmasıyla farkı 20 sayıya kadar çıkardı. Oyunun son bölümünde Anderson ile tempoyu ayarlayan temsilcimiz, güzel oyununu sürdürdü ve 3. maçında Olympiakos gibi bir devi deplasmanda 72-58 yenerek zirve iddiasını sürdürdü.

SALON: Dostluk ve Barış

HAKEMLER: Romoualdas Brazauskas (***) (Litvanya), Petr Sudek (***) (Slovakya)

OLYMPIAKOS: Komazec (*) 4, Goldwire (***) 21, Vuktsevits (*) 2, Papanikolau (*) 1, Ademensa (*), Soulis (*) 2, Fassoulas (*), Tarlac (**) 11, Overto (*) 1, Rogers (***) 16

ÜLKERSPOR: Koturovic (***) 12, Harun (****) 25, Anderson (***) 10, Winslow (***) 11, Rankin (***) 10, Haluk (***) 4

İLK YARI: 36-30 Ülker lehine

BEŞ FAUL: Koturovic (37.13)



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!