Uğur Boral'dan Cavcav'ı kızdıracak sözler

Güncelleme Tarihi:

Uğur Boraldan Cavcavı kızdıracak sözler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2006 16:10

Fenerbahçe'nin devre arasında anlaşmaya vardığı Uğur Boral, yeni takımında başarılı olacağını inandığını söyledi. İlhan Cavcav'ın kendisiyle ilgili yaptığı açıklamaya da değinen genç oyuncu, "İlhan Cavcav bu transferden kazanç elde etmeyi düşünüyordu, olmadı" dedi.

Fenerbahçe Burnu'ndaki kulüp binasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Uğur Boral, sarı-lacivertli takımda kalıcı olmaya geldiğini belirterek, "Başarılı olacağıma inanıyorum, kendime güveniyorum. Takımda çok kaliteli oyuncular var. Bu bana da bir getiri sağlayacaktır. İnşallah Fenerbahçe camiasına layık oluruz" dedi.

Transferiyle ilgili Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın açıklamalarının hatırlatılması üzerine Uğur, "Başkanımız 'Uğur 4-5 maç sonra döner' demişti. Fenerbahçe'den teklif aldığımda hiç düşünmeden kabul ettim. Başkanımız da futbol adamı, futbolcuyu düşünen bir insandır. Benden gelir beklentisi vardı, ama olmadı. Olmayınca böyle söyledi. Başkanımıza da kızmak istemiyorum. Herkesin futbol görüşü ayrı. Ben buraya oynayacağımı düşünerek geldim. İyi bir rekabet olacak." dedi.

Transferinden sonra bazı sorunlar yaşadığını anlatan Uğur, ”Türkiye'de bir futbolcu devre arasında başka bir takıma imza atınca ne gibi sorunlar yaşarsa ben de bunları yaşadım. İyi oynadığım maçlardan sonra bile bana laf ediyorlardı. Fakat başkanımız Aziz Yıldırım'ın ve yöneticilerimizin çok büyük desteği oldu." diye konuştu.

Uğur, Fenerbahçe bu sezon şampiyonluğu kaybedince çok üzüldüğünü ifade ederek, “Son maçta Gençlerbirliği'nde kadro dışı kalınca artık Fenerbahçeli gibi hareket etmeye başladım. Son Denizlispor maçında da çok heyecanlandım ve üzüldüm. 100. yılda inşallah şampiyon oluruz" dedi.

SEMİH: “DAHA FAZLA OYNAMAK İSTİYORUM"

Sözleşmesini 2 yıl uzatan Semih Şentürk ise 100. yıl kadrosunda bulunduğu için çok heyecanlı olduğunu, yeni sezonu iple çektiğini belirterek, "Oynadığım zamanlarda elimden geleni yaptım. Bu sene de daha çok forma şansı bulmak istiyorum. Fenerbahçe'de her zaman transfer olacaktır, ama kendime güveniyorum. Seneye daha büyük bir hırsla oynamak istiyorum" şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!