UEFA'da yarı finalistler belli oldu

Güncelleme Tarihi:

UEFAda yarı finalistler belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2009 00:31

UEFA Kupası'nda dün gece oynanan çeyrek final rövanş maçlarının ardından yarı finale yükselen takımlar belli oldu.

Yarı final eşleşmeleri şöyle oluştu:

Dinamo Kiev - Shakhtar Donetsk

Hamburger Sv - Werder Bremen

Dinamo Kiev 3-0 Paris Saint Germain

Fransa'da oynanan ve 0-0 biten maçın rövanşında Ukrayna ekibi Dinamo Kiev sahasında Paris Saint Germain'i ağırladı. Dinamo Kiev; 3. dakikada Ismael Bangoura, 15. dakikada Mickael Landreau (kendi kalesine) ve 61. dakikada Ognjen Vukojevic'in golleriyle sonuca gitti ve yarı finale yükseldi.

Manchester City 2-1 Hamburger Sv

Almanya'da oynanan ilk maçta rakibini 3-1 mağlup eden Hamburg, deplasmanda 2-1 mağlup olmasına rağmen tur atlayan taraf oldu.

İngiliz ekibi Manchester City'nin gollerini; 16. dakikada Elano Blumer ve 50. dakikada Felipe Caicedo atarken, Hamburg'un tek golü 11. dakikada Jose Paolo Guerrero'dan geldi.

City'de, Richard Dunne 75. dakikada kırmızı kart gördü.

Marsilya 1-2 Shakhtar Donetsk

Türkiye'de çalışan iki teknik direktörün karşı karşıya geldiği maçta gülen taraf Mircea Lucescu'nun takımı Shakhtar Donetsk oldu. İlk maçı Ukrayna'da 2-0 kazanan Shakhtar, Fransa'da oynanan rövanş maçını da 2-1 kazanarak tur atladı.

Eric Gerets'in takımı Marsilya'nın tek golü 43. dakikada Hatem Ben Arfa'dan gelirken, Shakhtar'ın gollerini ise 30. dakikada Fernandinho ve 90. dakikada Luiz Adriano attı.

Udinese 3-3 Werder Bremen

Almanya'da oynanan maçtan 3-1'lik galibiyetle ayrılan Werder Bremen, deplasmanda rakibi ile 3-3 berabere kaldı ve turu atlamayı başardı.

İtalyan ekibi Udinese'nin gollerini; 15. dakikada Gökhan İnler, 30 ve 38. dakikalarda ise Quagliarella attı. Werder'in golleri ise, 28 ve 60. dakikalarda Diego ve 73. dakikada Claudio Pizarro'dan geldi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!