Ucuz kurtulduk

Güncelleme Tarihi:

Ucuz kurtulduk
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2000 00:00

Haberin Devamı

PFDK, Antalyaspor-Ankaragücü maçından sonra hakem İsmet Cengiz'e pet şişe atıldığı için kırımızı beyazlı kulübe 250 milyon lira para cezası kesti.

Korku bitti

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, önceki hafta oynanan Antalya-A.Gücü maçından sonra hakem İsmet Cengiz'e pet şişe atılması nedeniyle Antalyaspor'a 250 milyon lira ceza kesti. Hakem İsmet Cengiz'in ‘‘Maçta sonra saldırıya uğradım’’ şeklindeki şikayeti üzerine kırmızı beyazlı kulübün yazılı savunmasını alan PFDK, olayın saha kapatmayı gerektirecek boyutta olmadığı kararına vardı ve sadece para cezası uygulayıp uyarıda bulundu.

3'üncü ceza

PFDK'nın kararı dün Antalyaspor'a faksla geçilerek tebliğ edilince, bir haftadır sahanın kapatılacağı endişesi içinde olan Başkan Bekir Kumbul da rahat bir nefes aldı. Hakemlere atılan pet şişeler nedeniyle bu sezon 3'üncü kez para cezası aldıklarına dikkat çeken Kumbul, ‘‘Bu konulardaki deneyimi tartışılmayan hukuk danışmanımız Turgay Soyer'in titizlikle hazırladığı savunma sayesinde yine para cezası ile kurtulduk’’ diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!