Üç kıtadan madalya ile döndüler

Güncelleme Tarihi:

Üç kıtadan madalya ile döndüler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2007 19:44

Haberin Devamı

ALMANYA’nın Nürnberg kentinde faaliyet gösteren Özer Tekvando Okulu'nun sahibi 5.dan Özer Güleç’in yetiştirdiği Türk asıllı sporcular, başarıdan başarıya koşarken, en son Amerika, Asya ve Avrupa’da yapılan tekvando şampiyonalarından kupa ve madalyalarla döndüler.

AMERİKA'DA

2005 yılında İspanya’nın Madrid kentinde yapılan dünya bayanlar tekvando şampiyonasında 47 kiloda Almanya adına dövüşen ve 3.olarak Almanya’ya büyükler dalında madalya kazandıran ilk sporcu olan Sümeyye Güleç, 14-18 Şubat tarihlerinde Amerika’nın Florida Eyaleti'nde yapılan Amerika Tekvando Şampiyonası'ndan birincilikle ayrılarak, büyük kupanın sahibi oldu.

/images/100/0x0/55eb35aff018fbb8f8b27ad1

ASYA'DA

Haberin Devamı

Yine 14-18 Şubat tarihlerinde Türkiye’nin Asya kıtasında yer alan Marmaris kentine yapılan Türkiye tekvando şampiyonasında gençler dalında Alman milli forması ile mücadele eden Tuba Özen, 3.olarak Almanya’ya bronz madalya ile döndü.

AVRUPA'DA

10 Şubat tarihinde, Avrupa’nın göbeğinde Almaya’nın Esslingen kentinde gençler dalında mindere çıkan 55 kiloda Orçun Öztürk 2. olurken, 57 kiloda mücadele eden Tahir Güleç de 3. olarak madalya kazanan sporcu oldu.

Alman Milli Takım forması ile mücadele eden dört sporcumuz, şimdi Avrupa şampiyonası için çalışmalarını sürdürüyorlar

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!