Üç darbede yıklıldı

Güncelleme Tarihi:

Üç darbede yıklıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2000 00:00

Haberin Devamı

Göztepe, Denizlispor karşısında şok üstüne şok yaşadı

Kaleci Bülent gördüğü kırmızı kartla çöküşü başlatan isim oldu.

Rakipten korkan Jarabinsky, oyun anlayışında ve futbolcu değişikliğinde hatalar yaptı.

Birbirine düşen seyirci takımı sahada yalnız bırakınca Göz-Göz dayanamadı.

Herşey iyi başladı Denizli önünde aldığı 4-2'lik yenilinin şaşkınlığını yaşayan Göztepe, Ege derbisinde üç büyük hatanın kurbanı oldu. Maça iyi başlayan, art arda pozisyonlar üreten ve Remzi'nin golüyle öne geçen sarı-kırmızılı ekibe ilk darbeyi kaleci Bülent vurdu. 26. dakikada ceza sahası dışında topu elle kesen Bülent, kırmızı kart görerek bir anda takımını on kişi bıraktı.

Hatalar Bülent'in ardından sahneye Jarabinsky çıktı. Kurthan'ı kadro dışı bırakan, İzmir'e 12 gün geç dönen Aldama'yı ilk 11'de oynatan, Salih'i kulübede oturtan, Erzurum'da mükemmel kurtarışlar yapan Bülent'i G.Birliği maçında keserek moralman çökerten Çek teknik adam, hatalar zincirine Denizlispor karşısında yeni halkalar ekledi.

Taktik yanlışlar Kırmızı kart pozisyonundan sonra yedek kaleci Akın'ı oyuna sokmak için sahada dolaşan vatandaşı Ludek'in yerine B.Burak'ı çıkaran, on kişiyle de olsa rakibin üzerine gitmek yerine korkup takımı geri çeken, Yusuf ve Muhammet'e önlem alamayan Jarabinsky, çöküşü hızlandıran isim oldu. Çek çalıştırıcı bu hataları yüzünden tribünlerden büyük tepki gördü.

En ağır darbe Göztepe en büyük şoku ise tribünde yaşadı. Önceki sezon takımı 3.Lig'e düşmekten kurtaran, geçen sezon 1.Lig'e çıkmasını sağlayan taraftarın sabrı taşınca futbolcuya ve yönetime sırt çevirdi. Gruplar arasındaki çatışma yüzünden takım sahada yalnız kalırken, üçüncü ve bu en sert darbeye dayanamayan Göztepe, adeta çöktü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!