Üç adım atlamada zafer Caterine'nin

Güncelleme Tarihi:

Üç adım atlamada zafer Caterinenin
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2013 09:06

14. Dünya Atletizm Şampiyonası'nın kadınlar üç adım atlamada altın madalyayı Kolombiya'lı Caterine Ibargüen kazandı.

Haberin Devamı

Rusya'nın başkenti Moskova'da devam eden şampiyonanın, kadınlar 3 adım atlama finalinde, Kolombiyalı Caterine Ibargüen 14.85'lik derecesiyle altın, Rusya'dan Ekaterina Koneva 14.81 ile gümüş ve Ukrayna'dan Olha Saladuha ise 14.65 ile bronz madalyanın sahibi oldu. Şampiyonanın altıncı gününde Moskova'da serin bir hava hakim olurken, sporseverlerin tribünleri büyük ölçüde doldurduğu gözlendi.

Günün diğer sonuçları;

Erkekler yüksek atlamada altın madalya Ukraynalı Bohdan Bondarenko'nun

14. Dünya Atletizm Şampiyonası'nda, erkekler yüksek atlamada altın madalya, Ukraynalı Bohdan Bondarenko'un oldu. Rusya'nın başkenti Moskova'da devam eden şampiyonanın erkekler yüksek atlama finalinde, Ukraynalı sporcu Bohdan Bondarenko 2.41 metrelik atlayışıyla altın madalyanın sahibi olurken, Katar'dan Mutaz Essa Barshim 2.38 ile gümüş ve Kanadalı sporcu Derek Drouin ise 2.38 ile bronz madalyaya uzandı. Moskovalı sporseverlerin, atlayışları öncesinde Ukraynalı sporcu Bondarenko'ya büyük destek verdikleri görüldü.

Erkekler 400 metre engellide altın madalya Jehue Gordon'un

14. Dünya Atletizm Şampiyonası erkekler 400 metre engelli koşusunda Trinidad ve Tobagolu Jehue Gordon altın madalya kazandı. Rusya'nın başkenti Moskova'daki Luzhniki Stadı'nda devam eden şampiyonanın erkekler 400 metre engelli finalinde, Trinidad Tobagolu atlet Jehue Gordon, 47.69 saniyelik derecesiyle birinci, ABD'li Michael Tinsley 47.70 ile ikinci ve Sırp atlet Emir Bekric ise 48.05 ile üçüncü oldu.

Kadınlar 1500 metreyi İsveçli Abeba Aregawi kazandı

14. Dünya Atletizm Şampiyonası'nın kadınlar 1500 metre finalini, İsveçli atlet Abeba Aregawi kazandı. Rusya'nın başkenti Moskova'da devam eden şampiyonanın, kadınlar 1500 metre finalinde, İsveçli Abeba Aregawi 4 dakika 02.67 saniyelik performansıyla altın madalya kazanırken, ABD'den Jennifer Simpson 4:02.99 ile gümüş, Kenya'dan Hellen Onsando Obiri 4:03.86 ile bronz madalyanın sahibi oldu.

BAKMADAN GEÇME!