U-20 Dünya Kupası Bursa'ya geldi

Güncelleme Tarihi:

U-20 Dünya Kupası Bursaya geldi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2013 16:47

Türkiye'de 21 Haziran-13 Temmuz 2013 tarihlerinde düzenlenecek FIFA U20 Dünya Kupası Türkiye 2013 kapsamında düzenlenen "Kupa Turu" gerçekleştirildi.

Bursa Kent Meydanı'nda düzenlenen programda önce dünya kupası maçlarında kullanılacak olan futbol topu tanıtıldı. Ardından da şampiyon olan takıma verilecek kupa, özel cam kafes içinde görücüye çıktı. Yapılan organizasyona Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İlhan Satık, Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ufuk Özertem, Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Recep Bölükbaşı ve Bursaspor Kulübü yönetim kurulu üyesi Necmettin Kocaman, minik sporcular ile çok sayıda davetli katıldı. TFF Başkan Vekili Ufuk Özertem yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"En az 600 milyon kişinin seyredeceği, seyredecek yerlerden en güzel yerlerden biri olan Bursa'ya turnuvanın resmi topunu ve kupayı getirdik. İnşallah bu kupayı başka yere kaptırmayacağız. Türkiye'de şampiyon olacak. Bizim sizlerden beklentimiz futbol miniklerinin 20 yaş altı takımlarında milli olmaları ve dünya vitrinine çıkmaları. İngiltere geliyor, Mısır geliyor, Yeni Zelanda geliyor, Hırvatistan, Uruguay geliyor. En çok maç yapılacak şehirlerimizden ikincisi Bursa. Çeyrek final ve yarı final maçları burada oynanacak. Tüm timsahları küçüğüyle, büyüğüyle stadyuma davet ediyoruz. Misafirler geldiğinde onlarla da ilgilenmenizi ve misafirperverliği göstermenizi bekliyoruz."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!