Tuzlaspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? | CANLI İZLE!

Güncelleme Tarihi:

Tuzlaspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda | CANLI İZLE
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2015 10:19

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu ilk maçında Fenerbahçe ve Tuzlaspor karşı karşıya gelecek. Tuzlaspor Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Haberin Devamı

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu ilk maçında Fenerbahçe ve Tuzlaspor sahaya çıkacak. Ziraat Türkiye Kupası H Grubu ilk mücadelesi Tuzla Belediye Stadı'nda oynanacak. Tuzlaspor Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı yayınlanacak?



FENERBAHÇE HAZIRLIKLARA BAŞLADI!

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 1.hafta maçında Tuzlaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, maçın hazırlıklarına  Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde saat 11.00'de başlayan antrenman 1 saat 15 dakika sürdü.  



TUZLA STADI FENERBAHÇE MAÇI İÇİN HAZIRLANIYOR!

Haberin Devamı

Ziraat Türkiye Kupası grup müsabakalarının ilk haftasında 16 Aralık Çarşamba günü saat 14.00'te Tuzla Belediye Stadı'nda oynanacak olan Tuzlaspor Fenerbahçe maçı öncesi Tuzla Belediye Stadı'nda büyük çaplı bir çalışma başladı.



TUZLASPOR FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu ilk maçında Fenerbahçe ve Tuzlaspor sahaya çıkacak. Ziraat Türkiye Kupası mücadelesi 16 Aralık Çarşamba günü 14.00'da Tuzla Belediye Stadında başlayacak mücadele, A Spor ekranlarından yayınlanacak.

TARİH: 16 Aralık 2015 Çarşamba
SAAT:  14.00
STAT:  Tuzla Belediye Stadı
HAKEMLER: Murat Özcan, Oktay Önge, Segah Tunçkol
YAYIN: A Spor

TUZLASPOR'UN MUHTEMEL 11'İ

Burak, Lider, Yusuf, Bülent, Aykut, Nihat, Mehmet, Okan B., Samet, Sefa, Haluk

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ

Ertuğrul, Şener, Ba, Kadlec, Caner, Mehmet Topuz, Ozan, Yasir, Uygar, Markovic, Fernandao (Semih)

 

İLK MAÇTA ALPER YOK!

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın karşılaşmaya yedeklerden ve gençlerden kurulu bir kadroyla çıkması beklenirken, Ligde son oynanan Başakşehir maçında sakatlanan ve devreyi kapatan Alper Potuk, bu maçta sahada yer almayacak.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'NİN GALİBİYETİ

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonunun 15. hafta maçında Medipol Başakşehir'i Şükrü Saraçoğlu Stadında konuk etti. FIFA Kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ın yönettiği karşılaşmayı Fenerbahçe, Luis Nani'nin 84. dakikada attığı mükemmel golle 1-0 kazandı. Konuk takımda Stephane Badji, 45 ve 68. dakikalarda gördüğü sarı kartlarla kırmızı kart gördü.

BAKMADAN GEÇME!