"Türk'üm yüksek sesle konuşurum"

Güncelleme Tarihi:

Türküm yüksek sesle konuşurum
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2011 14:44

Almanya'nın Hamburg kentinde faaliyetlerini sürdüren Arena Boks Şirketi'nin sahibi Ahmet Öner, Bir Türk olarak kışkırtmalara karşı her zaman yüksek sesle tepki göstereceğini bildirdi.

Öner, “Köllner Express” gazetesine verdiği röportajda, ağır sıklette Dünya Şampiyonu olan Ukranya'lı Klitschko kardeşlerin bağlı olduğu KMG ajansı tarafından Luan Krasniqi ile Jonathan Banks arasında Ludwigsburg kentinde 26 Şubatta düzenlenecek olan müsabaka için kendisi hakkında maçı izleme yasağı getirildiğinin hatırlatılması üzerine, bunun kendisine getirilen yaklaşık 120. yasak olduğunu ve bunu fazla umursamadığını belirtti. Öner, “Zaten yapacak çok işim var. Onlar beni barbar sanıyor ve beni bir kafese kapatmak istiyorlar” dedi.

Kendisine yönelik “Barbar” yakıştırmasını nasıl bulduğunun sorulması üzerine de Öner, “Türk'üm, yüksek sesle konuşurum ve kışkırtmalara karşı tepki gösteririm” ifadesini kullandı.

Boks yaptığı dönemde Universum Şirketi'nde herkes tarafından takdir edildiğini, Vitali Klitschko için 10 bin marka (yaklaşık 5 bin avro) imza günü düzenlediğini, diğer bir boksöre uygun fiyata otomobil satın aldırdığını bildiren Öner, şimdi ise kötü adam olarak görüldüğünü söyledi.

Öner, adam yaralamak suçundan 1 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldığını ve cezanın tecil edildiğini anımsatarak, bundan dolayı kimsenin tehdit edildiği duygusuna kapılmaması için telefon görüşmelerinde çok dikkatli davrandığını kaydetti.

ABD'li boks menajeri Don King ile çok iyi ilişkileri olduğunu da belirten Öner, “Çok iyi bir insan. İki anneden olan kardeşler gibiyiz. Ancak beni her zaman aldatmaya çalışıyor. Bunu ben 100 kez daha iyi yaparım” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!