Türklerin yaptığı çok komik

Güncelleme Tarihi:

Türklerin yaptığı çok komik
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2010 00:00

Konyaspor'un, Danimarka'nın Silkeborg takımından transfer etmek istediği forvet oyuncusu Rajko Lekic, Konyaspor yönetiminin son anda fikir değiştirerek ödenecek transfer ücretini taksitle ödemek istemesini "çok komik" olarak yorumladı.

Haberin Devamı

Konyaspor yönetiminin Silkeborg kulübüne 800 bin Euro peşin edeme yapmayı kabul ettiğini ancak son iki günde fikir değiştirerek, 800 bin Euro'yu taksitle ödemek istediğini belirten Rajko Lekic, "Türklerin yaptığına sadece gülüyorum. Yaptıkları şey çok komik. Ama anlaşmazlığın şimdiden ortaya çıkması, iki ay sonra çıkmaması çok daha iyi oldu. Böylece daha sonra yaşanacak sorundan kurtulmuş oldum. Ben Konya'ya gidip kulübün idmanına katıldım ve 20 dakika oynadım. Oradaki takım arkadaşlarımı tanıdım. Ama kulübün imkanlarını ve sahasını görme fırsatım olmadı. Anlaşma yapmaya gitmiştim, ama bu sabah Konyasporlu yöneticileri, Silkeborg kulübüne parayı peşin ödeyemeyeceklerini, birçok takside bölerek azar azar ödemek istediklerini bildirmişler. Bunun üzerine kulübüm de beni satmaktan vazgeçti. Silkeborg yöneticilerine hak veriyorum. Tabii ki Türkiye'ye gitsem alacağım para burada alacağım paradan daha yüksek olacaktı, ama burada kalmaktan da memnunum. Konyaspor'a kızgınmıyım bilmiyorum. Ama Türkiye hakkında çok şey duydum. Türkiye'de oynamayı çok istemiştim. Belki yeni bir imkan ortaya çıkar" dedi.

Haberin Devamı

Konyaspor'un Silkeborg kulübüne peşin ödemeyi vaadettiği 800 bin Euro'yu daha sonra vazgeçererek taksitle ödemek istemesi, Danimarka medyasında da "kalleşlik" olarak yorumlandı.

BENİM ENDİŞEM YOK

Öte yandan Konyaspor'un diğer Danimarkalı oyuncusu Jonas Troest, maaşını alamamak gibi bir endişe taşımadığını bildirdi. Rajko Lekic'in Konyaspor ile anlaşamamasına üzüldüğünü belirten Jonas Troest, "Lekic ile ilgili gelişmeleri medyadan öğrendim. Bu olayın benimle bir ilgisi yok. Benim Konyaspor'da maaşımı alamama gibi bir endişem yok. Kulübün ekonomik sorunları olduğuna dair bir bilgim yok. Zaten kulüpte ilk maaşımı alacak kadar uzun süre kalmadım. 800 bin Euro her kulüp için büyük para. Bir kerede ödenememesi normal. Ama ben para konusunda bir yorum yapmam. Çünkü Konyaspor benim yeni işverenim. Takım arkadaşlarımla tanıştım ve Konysapor'da olmaktan memnunum" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!