Türkiye'nin yıldızlarını seçecek

Güncelleme Tarihi:

Türkiyenin yıldızlarını seçecek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2012 00:00

Avea ile dünyanın en çok konuşulan takımı FC Barcelona, Türkiye’nin gelecekteki futbol yıldızlarını FCBEscola Camp Avea’da birlikte seçiyor.

Haberin Devamı

Sırasıyla Van, İzmir ve İstanbul’da yapılacak seçmeler sonrasında,  FCBEscola Camp Avea’ya girmeye hak kazanan 240 yetenek, Barça’nın başarı sırrını Barçalı yıldızları yetiştiren hocalardan öğrenecek. FCBEscola Camp Avea’ya hiçbir ücret ödemeden hak kazanacak gençler bilimsel yöntemlerle geliştirilen eğitim programında hem teorik ve hem de taktiksel yeteneklerini geliştirerek geleceğin futbol yıldızları olmak için çalışacak.
 
Dünyanın birçok yerinde ücretli olarak devam eden FCBEscola Futbol Kampları, Avea ile Türkiye’nin 9-14 yaş grubundaki genç futbol yıldız adaylarına ise ücretsiz olacak. 

5 Haziran’da Avea Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Şahin, FCBEscola Direktörü Xevi Marcè, Barcelonalı ünlü eski futbolcu Josep Moratalla ve Türkiye Okul Sporları Federasyonu (TOSF) Projeler Genel Direktörü Erkut Tutkun’un katılımı ile gerçekleştirilen basın toplantısı ile açıklandı. 

Avea, FCBEscola Camp Avea projesi kapsamında; Türkiye Okul Sporları Federasyonu (TOSF) ile birlikte 11-13 Haziran Van, 15-16 Haziran İzmir ve 18-20 Haziran’da İstanbul’da yapılacak seçmeler sonrası 240 yetenekli genç, futbolda başarıya giden yolu ve başarılı olmak için ihtiyaç duyacakları teknikleri Barça’lı yıldızları yetiştiren hocalardan öğrenecek. Proje ile fırsat eşitliğini bir adım öteye taşıyan Avea, imza attığı bu işbirliği ile gençlere adeta kılavuz kaptanlık yapacak.
 
Öğrenciler, 9-13 Temmuz ve 12-16 Kasım tarihleri olmak üzere 2 farklı dönemde,  Barcelona altyapı takımından ve Türk hocalardan eğitim alacak. Ayrıca 7-9 Temmuz tarihleri arasında kamptaki Türk hocalar da FCBEscola Camp Avea projesi kapsamında özel bir eğitim alacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!