Türkiye'nin Futbol Prensi Emin Altunay

Güncelleme Tarihi:

Türkiyenin Futbol Prensi Emin Altunay
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2012 09:58

Futbol Prensi'nin galibi yarışmaya Adana'dan katılan Emin Altunay oldu. Genç yetenek, bir yıl boyunca Liverpool Academy'de eğitim görecek.

Haberin Devamı

TVK Medya tarafından hazırlanan ve Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) ve Liverpool Kulübü'nün işbirliği ile gerçekleştirilen Futbol Prensi, yetenekli gençlerin bulunması ve onlara gerekli eğitimin verilip Türk futboluna kazandırılması adına çok önemli bir görev üstlendi.

Türk futbolunun altyapı sorununa farklı bir bakış açısı getirerek gençleri hayalleriyle buluşturan programda Türkiye'nin Futbol Prensi seçilen Emin Altunay, 1 yıl boyunca İngiltere'de Liverpool Akademi'de eğitim görecek.

Eski İngiliz futbolcu ve alt yapı direktörü Ian Butterworth ve Paul Jones ile Ahmet Çakar ve Ali Ece'nin sonucu belirlediği yarışmada diğer adaylardan Emre Gürsoy ikinci , elemelere Gaziantep'ten katılan Ali Alkan ise üçüncü oldu.

Bu arada İngiliz futbolunun ve Liverpool'un yaşayan efsanelerinden Kevin Keegan ve Dean Saunders ile Türk futbolunun unutulmazları arasına giren Gordon Milne'in de katıldığı final yayınında, Finlandiya ile oynanan hazırlık maçının ardından programa canlı olarak bağlanan milli futbolcu Arda Turan ve Rüştü Reçber, Futbol Prensi adaylarına başarılar diledi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!