Turkiye'de iki büyük var

Güncelleme Tarihi:

Turkiyede iki büyük var
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2007 00:00

"Türk futbolunda üç büyükler değil, iki büyük var. Ben Fenerbahçe’yi büyüklerin zirvesi olarak görüyorum. Avrupa’ya gitmeyi de düşünmüyorum."

FENERBAHÇEnin Galatasaray’a çelme atarak Gençlerbirliği’nden kadrosuna kattığı Gökhan Gönül, ezeli rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş’ı kızdıracak bir açıklamada bulunarak, "Türk futbolunda üç büyükler değil, iki büyük var. Ben F.Bahçe’yi büyüklerin zirvesi olarak görüyorum" dedi.

Avrupa’ya gitmeyi düşünmediğini, A Milli Takım’a yükselmeyi ve sarı lacivertli forma altında kalıcı olmayı arzuladığını dile getiren genç oyuncu, "Herkes ’Büyük takımlarda oynayıp Avrupa’ya açılacağım’ diye düşünüyor. Benim kafamda ise Avrupa yok. Bu takımda kalıcı olmak, sürekli ilk 11’de yer almak istiyorum. Bunları yaşarsam ne mutlu bana" yorumunu yaptı.

Sabırla sıramı bekleyeceğim

TamSaha Dergisi’ne röportaj veren Gökhan, sağ bekte önceliğin Önder’de olduğunu kaydederek, "Şampiyon takımda oynayan futbolcuydu ve öncelik onda. Ama sabırlıyım, beklemesini bileceğim. Bu uzun maratonda bana da sıra gelecek. Şans bulduğumda da bunu iyi değerlendirmeye çalışacağım" ifadesini kullandı.

Alex iyilerin de iyisi

’Kendisine güvendiği için Fenerbahçe’yi seçtiğini"
söyleyen genç futbolcu idolü olmadığını belirtirken, meslektaşı Alex de Souza’ya da övgüler yağdırarak, şöyle konuştu: "Koşmuyor diye sürekli eleştiriliyor ama bana göre Alex en iyi futbolcular arasında değil, en iyisi. Çünkü her an sonucu etkileyebilecek, her maçta ya gol atan ya da asist yapan bir oyuncu. Böyle bir futbolcuyu kim oynatmak istemez ki?"
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!