Türkiye Şampiyonası 2-8 Aralıkta

Güncelleme Tarihi:

Türkiye Şampiyonası 2-8 Aralıkta
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2013 16:40

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu'nun kuruluşunun 90. yılı dolayısıyla Erdemli ilçesinde 2-8 Aralık tarihleri arasında "Ateşli ve Havalı Silahlar 90. Yıl Türkiye Şampiyonası" düzenlenecek.

Haberin Devamı

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Ergün Aydoğdu, yaptığı açıklamada, 17. Akdeniz Oyunları kapsamında Erdemli'ye kazandırılan bin 500 izleyici kapasiteli atış poligonunun bundan böyle Atıcılık Milli Takımı'nın kamp merkezi olacağını belirtti.

Bu tesiste 2-8 Aralık tarihlerinde önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacaklarını bildiren Aydoğdu, şöyle devam etti:

"Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu'nun 90. kuruluş yıl dönümü nedeniyle düzenlenecek Ateşli ve Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası burada gerçekleştirilecek. Büyükler, gençler ve yıldızlar kategorilerinde yapılacak şampiyonada şubat ayında Moskova'da gerçekleşecek Avrupa Şampiyonası'na katılacak milli takımın da iskeleti oluşacak."

Bu arada, Erdemli'deki poligonda şu an, havalı, ateşli tabanca, tüfek, trap ve skeet branşlarında çeşitli yarışlara katılacak genç ve yıldız kategorilerinde 18'i kadın 49 sporcunun hazırlıklarını sürdürdüğü bildirildi.

BAKMADAN GEÇME!