Türkiye Kupası kuraları çekildi

Güncelleme Tarihi:

Türkiye Kupası kuraları çekildi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 1999 00:00

Haberin Devamı

Futbolda Türkiye Kupası birinci kademe kuraları, Ankara'da çekildi. Futbol Federasyonu'nun Ankara'daki binasında Genel Sekreter Yardımcısı Gürel Toraganlı'nın yönetiminde gerçekleştirilen kura çekimine, geçen sezon ikinci lig klasman gruplarında ilk 4 sırayı alan 20 takım ile üçüncü ligde ilk 2 sırayı alan takımlar katıldı.

Geçen sezon Mardinspor'un Türkiye Kupası maçına çıkmaması ve ceza alması nedeniyle yerine Hakkarispor, deprem felaketine maruz kaldıkları için ligden çekilen Düzcespor ve Darıca Gençlerbirliği takımlarının yerine de Bilecikspor ile Beylerbeyi alındı. Tek maçlı eleminasyon sistemiyle oynanacak Türkiye Kupası ilk kademe maçları, 27 Ekim Çarşamba günü yapılacak. 6 grupta mücadele edecek takımların eşleşmeleri de şöyle:

1. Grup: Eyüpspor - Bakırköyspor, Gaziosmanpaşaspor - Pendikspor, Kartalspor - Gebzespor, Beylerbeyispor - Zeytinburnuspor.

2. Grup: Yeni Nazillispor - Kuşadasıspor, Petkimspor - İzmirspor, Bucaspor - Bilecikspor, Marmarisspor - Karşıyaka.

3. Grup: ASAŞ Spor - Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor, Kırıkkalespor - Boluspor.

4. Grup: Konya Endüstrispor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Ceyhanspor - Mersin İdmanyurdu.

5. Grup: Artvin Hopaspor - Amasyaspor, Yimpaş Yozgatspor - Sivasspor

6. Grup: Doğubayazıtspor - Şanlıurfaspor, Siirt Jet-Pa Spor - Adıyamanspor, Hakkarispor - Malatya Belediyespor, Diyarbakırspor - Batman Petrolspor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!