Türkiye güçlenmiş

Güncelleme Tarihi:

Türkiye güçlenmiş
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 1997 00:00

Haberin Devamı

San Marino basını, 1993'te berabere kaldıkları Türk Milli Takımı'nda büyük değişiklikler olduğunu yazdı. İtalyanlar, ‘‘Türkiye'nin hala şansı var’’ yorumunu yaptı.

25 dakika dayandılar

5-0'lık San Marino galibiyetinin ardından, San Marino basınındaki ortak görüş, Türk milli Takımı'nın son yıllarda çok gülendiği yönünde. Stadio gazetesi, ‘‘San Marino ancak 25 dakika dayandı’’ başlığıyla verdiği haberde, Türkiye'nin San Marino'ya puan verdiği dönemden bu yana çok güçlendiğini vurguladı.

Hakan'a şaştılar

Il resto del Carlino Gazetesi, ‘‘San Marino'nun düşü 25. dakikada sona erdi ’’ ifadesini kullanırken, Hakan Şükür'ün bu farklı maçta tek golde kaldığını söyledi. San Marino televizyonu ‘‘Agora’’ maçın yıldızının San Marino'yu hezimetten kurtaran ve en az 7 gole izin vermeyen kaleci Gasperini olduğunu söyledi.

Türkiye'nin şansı var

İtalyan basını da San Marino-Türkiye maçına yer verdi. İLa gezzeta Dello Spor gazetesi, ‘‘Türkiye'nin gol yağmuru’’ başlığıyla kullandığı haberde, Türk Milli Takımı'nın Dünya Kupası finalleri yolunda küçük de olsa şansı bulunduğunu belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!