Türkiye’de sadece G.Saray’da oynarım

Güncelleme Tarihi:

Türkiye’de sadece G.Saray’da oynarım
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2009 00:00

Sarı kırmızılı yönetimin kiralık olarak renklerine bağlamayı planladığı Caner Erkin, “G.Saray ile para bile konuşmadım. Kulübüm CSKA Moskova ile anlaşsınlar yeter” dedi.

Haberin Devamı

GALATASARAY Yönetimi, yaklaşık 1.5 aydır uğraştığı Caner Erkin transferinde mutlu sona çok yaklaşırken, bu oyuncu sarı kırmızılı formayı giymek istediğini açıkladı.

G.Saray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, Ankara yolculuğu öncesi yaptığı açıklamada, “Caner’le mutabakata vardık. CSKA ile son aşamaya geldik. Rus kulübü şartlarımızı kabul ederse bu transfer gerçekleşir” dedi. Üstünel, Beşiktaş derbisinin ertelenmesi için Futbol Federasyonu’na başvuruda bulunmayacaklarını ifade etti.

Menajerleri ile birlikte İstanbul’da bulunan ve hemen her gün Galatasaraylı yöneticilerle görüşen Caner ise, kendisi açısından bir sorun olmadığını belirterek, “Ben Galatasaray Kulübü ile para bile konuşmadım. CSKA Moskova ile anlaşsınlar yeter. Galatasaray önce bonservisimi almayı planlıyordu, fakat CSKA Moskova uçuk bir rakam isteyince kiralama yoluna gidildi. 1-2 güne kadar bu işin sonuçlanacağını umuyorum. Şu aşamada ‘Galatasaray’dayım’ diyemem ama Türkiye’de de başka bir takımda oynamam” dedi.

Haberin Devamı

Bu arada, futbolcunun kiralanması konusunda anlaşmaya varan iki kulübün, ödeme takvimi konusunda orta yol bulamadıkları için transferin geciktiği öğrenildi. Galatasaray, Trabzonspor ve Rusya’nın Krylya Sovetov takımlarının da istediği Caner’in işini bugün bitirmeyi planlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!