Türkiye Avrupa'nın en iyi liglerinden birisi

Güncelleme Tarihi:

Türkiye Avrupanın en iyi liglerinden birisi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2010 15:41

Beko Basketbol Ligi'nin iddialı ekiplerinden Efes Pilsen'in antrenör ve oyuncuları Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki Johns Hopkins Anadolu Sağlık Merkezi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

Efes Pilsen Kulüp Doktoru Operatör Doktor Erşan Ateş, yapılan kontrollerin ardından antrenör ve oyuncuların sağlık durumlarında herhangi bir sorun olmadığını söyledi.

Yeni sezon hazırlıkları öncesi bütün takımın sağlık kontrollerinden geçirilmekte olduğunu söyleyen Ateş, “Antrenörlerimiz ve oyuncularımız son derece sağlıklı. Sorunlu olan bir oyuncumuz yok. Oyuncularımız test ve tetkiklerden başarılı bir şekilde geçtiler” diye konuştu.

Ateş ve kulüp menajeri Özgür Alyüz ile birlikte hastaneye gelen Efes Pilsen'in yeni baş antrenörü Velimir Perasovic, yardımcı antrenör Tomislav Mijatovic, yeni transferler Lawrence Edward Roberts ve Andrew John Wishinewski ile geçen yıl transfer edilen Bootsy Thornton ve İgor Rakocevic dahiliye, kardiyoloji, ortopedi, kulak-burun-boğaz, efor testi bölümlerinde muayene oldular ve tıbbi tahlil analizleri yapıldı.

Efes Pilsen'in Cibona Zagreb'ten yeni transfer ettiği baş antrenör Velimir Perasovic, bu yıl Efes Pilsen'in büyük hedefler peşinde olacağını söyledi. Türkiye'ye gelmekten mutlu olduğunu kaydeden Perasovic, “Türkiye, Avrupa'nın en iyi liglerinden birisi. Takımlar iyi oyuncular transfer ediyorlar. Bu yıl zorlu bir lig olacak. Efes Pilsen ise her zaman büyük hedefler peşinde olan bir kulüp. Bu hedefleri gerçekleştirmeye çalışacağız” diye konuştu.

Efes Pilsen'in yeni transferlerinden Lawrence Edward Roberts Partizan kulübünden, diğer yeni transfer Andrew John Wishinewski ise Maccabi Tel Aviv takımından transfer edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!