Turkish Open’dan 7 milyon dolar

Güncelleme Tarihi:

Turkish Open’dan 7 milyon dolar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2013 00:00

Tiger Woods’un da aralarında olduğu Avrupa’nın en iyi 78 golfçüsü 7-10 Kasım’da Belek’te şampiyonluk için boy gösterecek.

Haberin Devamı

TÜRKİYE Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Tiger Woods ile Avrupa’nın en iyi 78 golfçüsünün boy göstereceği Turkish Airlines Open’da dağıtılacak para ödülünün 7 milyon dolar olduğunu söyledi. 7-10 Kasım’da Belek The Montgomerie Maxx Royal sahasında yapılacak turnuvanın European Tour’un 4 finalinden biri olduğunu vurgulayan Ağaoğlu, “39 kanal, 18 saat naklen yayınla turnuva 1 buçuk milyar insana ulaşacak. Tiger Woods’un üst üste iki sene geldiği ülke olarak da dikkat çekeceğiz” dedi.

AHMET Ağaoğlu’nun Rİo rüyası

BU yıl ilk kez bir Türk sporcu Hamza Sayın’ın turnuvada yer alacağını belirten Ahmet Ağaoğlu şöyle konuştu: “2016 Rio Olimpiyatları’na 60 oyuncu katılacak. Dünya sıralamasındaki ilk 12 direkt gidecek. Diğerleri, ilk 300’e girenlerden ülke kontenjanına göre alınacak. Elimizdeki wild card’ları en iyi şekilde kullanıp bir ya da iki oyuncumuzu ilk 300’e sokmaya çalışıp olimpi-yata göndermeyi hedefliyoruz.”

Haberin Devamı

Woods’a ‘ultra lüks’ villa

TURKISH Airlines Open 2013 Golf Turnuvası için Belek’e gelecek olan dünyanın en ünlü golfçüsü Tiger Woods, günlüğü 7 bin dolar olan ultra lüks villada kalacak. Woods’un villasında hamam, sauna, açık ve kapalı havuz, 4 yatak odası, toplantı salonu bulunuyor.

BAKMADAN GEÇME!