Türkgücü dolu dizgin: 2-1

Güncelleme Tarihi:

Türkgücü dolu dizgin: 2-1
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2014 12:21

Son 3 maçtır galibiyet serisini sürdüren Münih Türkgücü Ataspor, aldığı puanlarla düşme hattından kurtulurken, geçen yıl yükseldiği Landesliga’da gelecek sezon yeniden oynayabilecek. Ama, gelecek hafta kendi sahasında oynayacağı maçtan 1 puan alması gerekiyor.

Haberin Devamı

Bavyera Bölgesi Landesliga da mücadele eden ünlü Türk takımı Münih Türkgücü Ataspor, şampiyonluk için yarışan TSV Waldkirchen takımı ile deplasmanda karşılaştı.

Türkgücü dolu dizgin: 2-1

Son üç maçını kazanarak düşme hattından süratle uzaklaşan Münih Türkgücü Ataspor, bu kez yine deplasmandan güle oynaya döndü. 2-1. Böylelikle rahat bir nefes aldı. Maça hızlı başlayan ekibimiz, 18.dakikada Yakup’un derinlemesine attığı pası iyi takip eden Erhan çok iyi değerlendirerek durumu 1-0 yaptı. Daha sonra ataklarını sıklaştıran Münih Türkgücü Ataspor bir çok gol pozisyonundan yararlanamadı ve devre de 1-0 bitti.

İKİNCİ YARIDA 3 PUAN GELDİ

Haberin Devamı

Maçın ikinci yarısının 54.dakikasında ise, olan oldu ve rakip defansımızın hatasından yararlanarak durumu 1-1 yapan golü attı. Çok sürmedi ve 57. dakikada Münih Türkgücü yanıt verdi. Fahrettin’in al da at dercesine attığı pası iyi değerlendiren Bekim kısa mesafeden filelerle buluşturdu ve skoru 2-1 olarak yazdı. Son 15 dakikada rakip bir puan için bastırırken, ekibimiz izin vermedi ve maç Münih Türkgücü lehine 2-1 bitti. Bu sonuçla ekibimiz düşme hattından uzaklaşırken, rahat bir nefes aldı.

17 Mayıs günü saat 15.00'da kendi sahasında TuS 1860 Pfarrkirchen takımından bir puan aldığı takdirde düşme hattından kesinlikle kurtulmuş olacak. Böylelikle geçtiğimiz yıl yükseldiği Landesliga grubunda gelecek yıl yeniden oynama şanşını da korumuş olacak. Bu nedenle, yöneticiler, “Münih ve çevresindeki Türk vatandaşlarını bu efsanevi takımlarını desteklemek için sahamıza bekliyoruz” dediler.

Münih Türkgücü Ataspor kadrosu: Mark, Burak, Gökhan, İskender, Erhan, Emre, Umut, Fahrettin, Yakup, Taner, Bekim, Muhammet, Gökhan Karakaya, Dragan, Ali, Özer, Abdulaziz

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!