Türk futbolunda bir ilk! Hangi kulübün kime oy vereceği tek tek açıklanacak

Güncelleme Tarihi:

Türk futbolunda bir ilk Hangi kulübün kime oy vereceği tek tek açıklanacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2015 12:02

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, tüm kulüpleri yarın sabah 09.00'da toplantıya çağırdı. TFF Başkanlığı seçiminin konuşulacağı toplantıda, Kulüpler Birliği'nin hangi adayı destekleyeceği konusunda oylama yapılacak. Oylamanın sonuçları ve hangi kulübün hangi adayı destekleyeceği daha sonra bir basın toplantısıyla kamuoyuna duyurulacak.

Haberin Devamı

29 Haziran'da yapılacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Genel Kurul Toplantısı öncesi sürpriz bir gelişme yaşandı...

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, tüm kulüpleri olağanüstü toplantıya çağırdı. İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde yarın saat 09.00'da başlayacak toplantının ana gündem maddesi TFF Başkanlığı seçimleri...

KULÜPLER, BİRLİĞİN KARARINA UYMAK ZORUNDA DEĞİL
Göksel Gümüşdağ başkanlığında yapılacak toplantıda kulüp temsilcileri, TFF seçimlerine yönelik düşüncelerini açıklayacak ve Kulüpler Birliği Vakfı olarak hangi adayın destekleneceği konusunda oylama yapılacak. Ancak kulüpler, birlik kararına uymak zorunda değil; seçimde istediği adaya oy verebilecek.

Oylamadan çıkacak sonuç daha sonra Göksel Gümüşdağ tarafından bir basın toplantısıyla kamuoyuna ilan edilecek. Gümüşdağ, hangi kulübün hangi adayı destekleyeceğini seçimden önce açıklayacak.

Haberin Devamı

TFF Başkanlığı için, mevcut başkan Yıldırım Demirören, eski başkan Haluk Ulusoy ve Erdal Alkış aday oldu.

BAKMADAN GEÇME!