Türk boksör Varol şampiyonluk için

Güncelleme Tarihi:

Türk boksör Varol şampiyonluk için
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2012 15:14

Almanya'nın Berlin kentinde yaşayan Türk boksör Varol Vekiloğlu, yarın akşam Cruiser sıklette Uluslararası Boks Federasyonu'nun (IBF) “International Şampiyonluğu” için Alman boksör Robert Rolle'ye karşı mücadele edecek.

Varol Vekiloğlu, yaptığı açıklamada, yarın Mitte ilçesindeki Universal salonunda şampiyonluk için ringe çıkacağını belirtti. 29 yaşındaki Türk sporcu, “Daha önce rakibim Goran Delic'ti. Ancak Delic'in sakatlandığını ve bana karşı dövüşemeyeceğini ifade ettiler” dedi.

Eski antrenörü ve menajeri olan Alman boksör Rolle'ye karşı mücadele edeceğini ifade eden Vekiloğlu, “Yaklaşık 2 aydan beri yoğun bir şekilde bu maça hazırlanıyorum. Bu maçtan galip gelerek hem IBF International Şampiyonu olacağım, hem de sıralamada ilk 10'a gireceğim. Böylelikle dünya şampiyonluğu için mücadele etme fırsatı doğacak” diye konuştu.

Türk bayrağı ve İstiklal Marşı ile ringe çıkacağını belirten Vekiloğlu, Türklerin maçta kendisini desteklemelerini istedi.

Daha önce IBF Avrupa Şampiyonu ve Dünya Boks Birliği (WBU) Kıtalararası altın kemerin sahibi olan Vekiloğlu'nun, 25 maçta 20 galibiyeti bulunuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!