Türk antrenörler yurda döndüler

Güncelleme Tarihi:

Türk antrenörler yurda döndüler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2012 17:32

UEFA tarafından İsviçre'nin Nyon kentinde düzenlenen UEFA Antrenör Eğitimi Kursiyer Değişim Programı'na katılan Türk antrenörler yurda döndü.

Türkiye'nin dışında Litvanya, Letonya ve Slovakya'dan eğitim direktörleri, eğitmenler ve UEFA Pro Lisans Kursu öğrencilerinin katıldığı, 4 gün süren program sona erdi.

UEFA Jira Paneli üyeleri Dusan Fitzel ve Pitor Maranda ile UEFA Teknik Eğiticileri Jim Fleeting, Jacques Crevoisier, Erich Rutemöller tarafından eğitimlerin verildiği, aralarında Middlesbrough eski teknik direktörü Gareth Southgate'in de bulunduğu konuk konuşmacıların yer aldığı organizasyonda, ülkelerin Pro Lisans Kursları'ndaki uygulamalarını aktardıkları ve bilgi paylaşımda bulundukları bildirildi.

Değişim programına katılan Türk kafilesinde, Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörü Tolunay Kafkas, Eğitim Müdürü Yücel Uyar, Eğitim Sorumlusu Emir Şiranlı, Pro Lisans Kursu eğitmenleri Muammer Birdal, Tuna Güneysu, Ömer Kaner ve Necat Gürpınar ile Pro Lisans Kursu öğrencileri Hakan Kutlu, Mehmet Altıparmak, Cihat Arslan, Tayfur Havutçu, Bülent Korkmaz, Faruk Korkmaz, Ümit Özat, Mehmet Özdilek, Osman Özköylü, Ergün Penbe, Levent Şahin, Soner Tolungüç, Mutlu Topçu, Zafer Turan, Bülent Uygun ve Rahim Zafer yer alıyordu.

Türk kafilesi, programın sona ermesinin ardından bugün yurda döndü.
Programa katılan teknik direktörlerden Hakan Kutlu, AA muhabirine, Türk kafilesinin ilk kez böyle bir etkinliğe katıldığını belirterek, “Bizler için çok önemli bir program oldu. 4 günlük sürede hepimizin gelişimi adına önemli konular görüşüldü. Oldukça faydalı geçti” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!