Tur böyle geldi

Güncelleme Tarihi:

Tur böyle geldi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2012 00:56

Fenerbahçe Teknik Direktörü, maçtan iki gün önce yoğun terapi uygulamaya başladığı futbolcuları galibiyet için biledi. Asbaşkan Ali Yıldırım da takımı bir an bile yalnız bırakmayarak moral verdi.

Haberin Devamı

F.BAHÇE, ilk maçta Saracoğlu Stadı’nda çok zorlandığı Vaslui’yi rövanşta 4-1’lik skorla devirip, Devler Ligi’nde play-off turuna kalmayı başardı.
Maç öncesinde Fenerbahçe’yi takip eden gazetecilerle ayaküstü konuşan Aykut Kocaman’ın kendinden emin ve rahat hali, dikkatlerden kaçmadı. Vaslui’nin, Cluj’a 3-0 yenildiği karşılaşmayı çok iyi analiz eden Aykut Kocaman, maç sonunda Rumen ekibini nasıl devireceğini bulmuştu. Gelin hep birlikte karşılaşmadan önce Kocaman ve futbolcuları arasında nasıl diyaloglar geçmiş bakalım...

Maçı Gökhan Gönül kazandıracak’

Aykut Kocaman, karşılaşmanın en kilit yeri olarak rakibin sol açığı Sanmartean’ın oynadığı tespit etmişti. Maç öncesi toplantıda Kocaman, Gökhan’a, “Bu maçı Gökhan Gönül alacak. Sanmartean geriye dönmüyor. Sol kanattan da çalışacağız ancak tüm oyun kurgumuz Gökhan Gönül’ün üzerine olacak” dedi. Aykut Kocaman’ın bütün dedikleri çıktı. Sağ kanadı çok iyi kullanan Gökhan maçı 2 asistle tamamladı. F.Bahçe Teknik Direktörü, Kadıköy’de 1-1 biten maçın Vaslui’ye değil, kendilerine yaradığını oyuncularının kafasına işledi.

Haberin Devamı

‘1-1 asıl onlar için dezavantaj’

Vaslui’nİn bilinç altında 0-0’ın kendilerine yeteceği düşüncesiyle sahaya çıkacağını ve bunun da gerçek futbollarını sergilemelerine engel olacağını belirtti. 1-1 biten ilk yarı sonunda Kocaman soyunma odasında, “Bu gol bize tur atlattırır. Rahat oynayın, ikinci golü atacağız” dedi. Alex ile yaptığı toplantıda, Vaslui’nin duran toplarda ortaya kümelendiğini dile getiren Kocaman, kanatların dışarı orta yapmasını istedi. F.Bahçe Kuyt ile 2. golü böyle buldu. Bu arada Kocaman ve futbolcuların yanlarından bir an olsun ayrılmayan Ali Yıldırım da  gizli kahramanlardandı...

Fener’de durmak yok

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde play-off turuna kalan Fenerbahçe, gözünü TFF Süper Kupa finaline dikti. Sarı lacivertliler, gerçekleştirdiği antrenmanla pazar günü Erzurum’da Galatasaray ile karşılaşacağı TFF Süper Kupa maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Kurada en iyisi Kopenhag!

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu’ndaki rakibi bugün saat 13.00’te çekilecek kura ile belli olacak.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE’nin adını Şampiyonler Ligi’ne yazdırması için son 180 dakika... Üçüncü ön eleme turunda Vaslui’yi eleyen sarı lacivertliler, play-off’u da geçerse gruplarda mücadele edecek.
İsveç’te bugün saat 13.00’te çekilecek kurada temsilcimizin seri başı olmaması işine yaradı. Fenerbahçe, kura çekiminde Udinese, Lille, Malaga ve Mönchengladbach takımları ile aynı torbada yer alacak. Kura çekimine seri başı olarak katılamayacak sarı lacivertlilerin, play-off turundaki muhtemel rakipleri ise Spartak Moskova, Dinamo Kiev, Panathinaikos, Kopenhag ve Portekiz’in Sporting Braga takımları olacak. Kura çekimini ise NTV Spor naklen yayınlayacak.

Spartak Moskova

Haberin Devamı

· Eski Fenerbahçeli Emenike’nin formasını giydiği Spartak Moskova, geçen sezon ligi 4. sırada bitirdi.

DiNAMO KiEV

· Hollanda’nın Feyenoord takımını 1-0 ve 2-1’lik skorla deviren Ukrayna ekibi, play-off turuna katıldı.

Panathinaikos

· Motherwell’i 2-0 ve 3-0’la geçip, adını play-off’a yazdıran Panathinaikos, ligi 2. sırada tamamlamıştı.

BRAGA

· Geçen sezon Portekiz Ligi’ni üçüncü sırada tamamlayıp, play-off’a kalan Braga muhtemel rakipler arasında.

KOPENHAG

· Torbadaki en zayıf rakip gibi gözüken Danimarka temsilcisi, Club Brugge’u deplasmanda 3-2 yendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!