Tümer'in babası: Beşiktaş'ta kalmasını isterdim

Güncelleme Tarihi:

Tümerin babası: Beşiktaşta kalmasını isterdim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2006 11:22

Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Tümer Metin'in babası Ali Metin, “Oğlum 'Beşiktaşlı Tümer' diye tanındı. Ben orada bitirmesini isterdim” dedi. Anne Semra Metin ise, "Biz futbol yaşantısına Avrupa'da devam edeceğini umuyorduk. Transfer, benim için sürpriz oldu" dedi.

Ali Metin, oğlunun verdiği kararlara her zaman saygılı olduğunu belirterek, "Tümer'in doğruluğundan emin olduğu kararlarından hiçbir zaman utanmadım. Transferin iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum. Fenerbahçe ile sözleşme imzalamadan önce görüşmelerden haberim yoktu, ben de basından öğrendim. Oğlum 'Beşiktaşlı Tümer' diye tanındı, ben orada bitirmesini isterdim. Fakat, Fenerbahçe'ye gitmesi kendi kararı, bunun ne şartlarda ve nasıl gerçekleştiğini anlayamadım. Tümer'in hırsıyla Beşiktaş'ta yakaladığı başarıyı yeni takımında da sürdüreceğine inanıyorum. Oğlumla gurur duyuyorum, aldığı her türlü kararı da destekliyorum." dedi. 

ANNE İÇİN SÜRPRİZ OLDU

Anne Semra Metin de transferin oğlu ve Fenerbahçe camiası için hayırlı olmasını dileyerek, "Tümer, Beşiktaş'ta nasıl başarılı olduysa yeni takımında da başarısını sürdüreceğine eminim. Transfer, benim için de sürpriz oldu. Çünkü, biz Avrupa'ya giderek futbol yaşantısının orada devam edeceğini umuyorduk. Transfer haberini alınca çok büyük sürprizle karşılaştık." şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!