Tümer ve Appiah takımla çalıştı

Güncelleme Tarihi:

Tümer ve Appiah takımla çalıştı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2007 19:27

Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda, 2 Ekim Salı günü Rusya'nın CSKA Moskova takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Haberin Devamı

Turkcell Süper Lig'de dün akşam Ankaragücü'nü 2-0 yenen sarı-lacivertli ekip, Samandıra'daki tesislerinde gerçekleştirdiği akşam antrenmanıyla, CSKA Moskova maçının hazırlıklarına start verdi.

Ankaragücü karşısında ilk 11'de forma giyen futbolcuların dinlenmeye yönelik çalışmalar yaptığı antrenmanda diğer futbolcular, yarım alanda çift kale maç yaptı.

Lig maçının kadrosunda yer almayan Tümer ve Appiah takımla çalışırken, iki futbolcu daha sonra takımdan ayrı özel koşular yaptı.
Fenerbahçe, CSKA Moskova maçının hazırlıklarını, yarın basına kapalı antrenmanla sürdürecek.

Diğer yandan futbol yaşamında 40. yılını geride bırakan teknik direktör Zico, antrenman öncesinde gazetecilerin kendisi için hazırladığı pastayı kesti.

Üzerinde Portekizce “40 Yıllık Efsane” yazısı yer alan ve resmi bulunan pastayı kesen Brezilyalı çalıştırıcı, Avrupa Şampiyonlar Ligi maçıyla ilgili olarak da Ankaragücü karşısında ortaya koydukları mücadeleyi CSKA Moskova karşısında da sergilemeleri durumunda rakiplerini yenebileceklerini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!