Tugay'a çifte kanca

Güncelleme Tarihi:

Tugaya çifte kanca
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 1998 00:00

Haberin Devamı

Takas düşüncesi

4Beşiktaş Transfer Komitesi ve Trabzonspor Yönetim Kurulu, Galatasaray'ın iç transferde anlaşamadığı ve gözden çıkardığı Tugay Kerimoğlu'nun peşine düştü. İki kulüp de Tugay'ın transferi için kolları sıvarken, Trabzonspor'da Hami-Tugay takasının düşünüldüğü öğrenildi.

Toshack istiyor

Toshack'ın ısrarla alınmasını istediği Tugay için Beşiktaş yönetimi görüş ayrılığına düştü. Önceki gün yapılan toplantıda bazı yöneticiler Tugay'ın yaş haddini doldurduğunu iddia edip transferine karşı çıkarken, 4 yönetici bu oyuncuyu Toshack'ın istediğini ve alınması gerektiğini söyledi.

5 milyon dolar

Beşiktaş Yönetimi, Tugay'ın Oktay ile takasının da gündeme gelebileceğini ancak bunun mümkün olamayacağını ileri sürerken, bu oyuncuya 5 milyon dolar bonservis ücreti ödenebileceğini ifade etti. Yönetim ‘‘Oktay 21 yaşında Tugay ise 30. Tugay'ı para ile alabiliriz’’ dedi.

Hami'den ışık

‘‘G.Saray ve Tugay bu transfere yanaşırsa Hami ile takasını düşünebiliriz’’ diyen Trabzon, G.Saray'ın bu futbolcunun bonservis bedelini belirlemesini bekliyor. Hami ise, ‘‘Kulübüm beni sattıktan sonra G.Saray'da neden oynamayayım’’ dedi. Trabzon'un takası için Galatasaray'a teklif götürülebileceği bildirildi.

SOUNESS ‘‘BEKLE’’ DEDİ

G.Saray ile anlaşamayan Tugay için Beşiktaş ve Trabzonspor yanında sarı kırmızılı takımın eski teknik direktörü Souness da devreye girdi. Türkiye'ye tatile gelen Benfica'nın başındaki Souness, Tugay'dan 6 gün beklemesini, kendisinin de temasları olacağını söyledi. Trabzonspor, Hami ile Tugay'ın takasını düşünürken, Oktay'ı gözden çıkaran Beşiktaş da sarı kırmızılıların yıldızı için harekete geçti.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!