TTF Başkanı Durmuş: Daha çok Marsel daha çok Çağla

Güncelleme Tarihi:

TTF Başkanı Durmuş: Daha çok Marsel daha çok Çağla
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2015 00:06

Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, “Dünya arenasında söz sahibi olmamız için, Marsel, Çağla ve İpek gibi yeteneklerimizin sayısını artırmamız gerekir” dedi.

Haberin Devamı

TEB İstanbul Open’da finale gelinirken, Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, “Teniste henüz genç bir ülkeyiz. Dünya arenasında söz sahibi olabilmemiz için Marsel, Çağla ve İpek gibi yeteneklerimizin sayısını kısa vadede çoğaltmalıyız” diye konuştu.


‘HEDEF HAKKARİ’YE KADAR ULAŞMAK’

Tenisin Türkiye’de izlenebilir bir spor dalı olduğunu TEB İstanbul Open ile ispatlandığına dikkat çeken Cengiz Durmuş, “10 yıldır TTF yönetiminin çeşitli kademelerindeyim. Bizler TEB’in de katkısıyla sokaktaki insanların tenisle tanışmasını sağladık. Temel amaç dünya zirvesindeki isimleri getirerek Hakkari’deki sporcuya kadar ulaşabilmek. Çocuklarımızın bu önemli tenisçileri örnek almasını istiyoruz” dedi.

TTF Başkanı Durmuş: Daha çok Marsel daha çok Çağla

Haberin Devamı


‘FEDERER İLE TAÇLANDIRDIK’

Turnuva sayesinde Cem İlkel’in Federer ile antrenman yapma fırsatı yakaladığına dikkat çeken Federasyon Başkanı, “Şu an dünyanın gözü Federer’li İstanbul’un üzerinde. Federer sosyal medyadan şehrimizi tanıtıyor. Yıllardır kadınlarda Serena, Sharapova, Azeranka gibi yıldızlar ülkemize geldi. Bu yıl ise Federer’in gelişiyle ülkemiz tenisini taçlandırdık” ifadesini kullandı.

Durmuş son olarak halkın tenis turnuvalara olan ilgisinden çok memnun olduğunu söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!