Tribüne gelmekle taraftar olunmaz

Güncelleme Tarihi:

Tribüne gelmekle taraftar olunmaz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2012 01:34

Bordo mavililerin deneyimli kalecisi, “Kulübünüzü maddi, manevi her yönden desteklemeniz lazım. Bu da sadece maça gelmekle olmuyor. Stadyuma gelin, lisanslı ürünler kullanın” diye konuştu.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR Kaptanı Tolga Zengin, bordo mavili taraftarlara seslendi, “Taraftarların kulübü maddi ve manevi her yönden desteklemesi lazım” dedi. Kaptan Tolga Zengin ve bordo mavililerde son iki haftada attığı 3 golle yıldızı parlayan Polonyalı oyuncu Adrian, ’TS Club’da düzenlenen imza gününe katıldı.
Kaptan Tolga Zengin, taraftarların arasında olmaktan son derece mutlu olduğunu anlatırken, “Öncelikle kulübünüze katkı sağlayabilmeniz için lisanslı ürünleri almanız gerekiyor. Kulübünüzü desteklemek, sadece maçlara gitmek, antrenmanlara gelmek, maçları seyretmek değildir” ifadesini kullandı.

BİZLERİ DESTEKLEMEYE DEVAM EDİN

Bordo mavili taraftarlara seslenen deneyimli kaleci, “Kulübünüzü maddi, manevi her yönden desteklemeniz lazım” şeklinde konuştu. Kendilerinden forma isteyenlere bile kulübün resmi ürünlerini aldıklarını kaydeden Tolga Zengin, “Biz de sevenlerimiz bizden forma istediği zaman TS Club’dan alışveriş yapıyoruz. Sizden ricam; kulübünüze desteğe devam edin, stadyuma gelin, lisanslı ürünler kullanın” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Burada olmaktan çok mutluyum

Son haftalarda gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi haline gelen Polonyalı oyuncu Adrian ise, “Trabzonspor’da forma giydiğim için çok mutluyum. Çok büyük ve ateşli bir taraftar kitlemiz var. Sezon sonunda şampiyonluk hedefimize ulaşmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

Tezahüratlarla karşılandılar

TARAFTARIN tezahüratları arasında TS Club’a gelen iki futbolcudan Adrian, mağazada bir süre ürünleri inceledi ve alışveriş yaptı.  Formalarını imzalatmak için izdiham yaratan taraftarlar iki oyuncu lehine tezaharatta bulundu. Tolga ve Adrian da kendilerine gösterilen ilgiye el sallayarak karşılık verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!