Tribündeki sevgili

Güncelleme Tarihi:

Tribündeki sevgili
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 1998 00:00

Haberin Devamı

G.Saraylı Hakan Şükür'le sözlenen Beyda, aylar önce tanıştığı yıldız futbolcunun İstanbul'daki tüm maçlarını Ali Sami Yen Stadı'nda büyük bir heyecan içinde izledi.

Beyda'nın öyküsü

G.Saraylı Hakan Şükür'ün kalbini çalan kişi olarak bir anda dikkatleri üzerine çeken Beyda Sertbaş'ın, yıldız futbolcuyla olan ilişkisi aylar öncesine dayanıyor. Hakan, akrabası Akif Yenidoğan'ın eşi vasıtasıyla tanıştığı Beyda ile bir süre arkadaşlık yaptı. G.Saraylı futbolcunun konumu ve iki gencin aile yapıları nedeniyle bu arkadaşlık büyük bir gizlilik içinde yürütüldü.

Uyumlu beraberlik

Son derece seviyeli devam eden bu arkadaşlık zamanla farklı boyutlar kazanmaya başladı. Hakan, kafasındaki yapıya uygun ideal bir eş olacağına inandığı Beyda ile olan birlikteliğini ilerletti. İki gencin ilişkisi zamanla aşka dönüştü. Öyle ki, daha önce futbolla hiçbir ilgisi olmayan Beyda, Hakan'ın İstanbul'daki maçlarında tribündeki yerini alır oldu.

Düğün sezon sonunda

Hakan'ın maçlarını büyük bir heyecan içinde takip eden Beyda, zaman zaman G.Saraylı futbolcunun annesi Nermin hanımla birlikte Ali Sami Yen Stadı'na geliyordu. Aile büyüklerinin de onay vermesiyle genç çift evlenmeye karar verdi. Söz kesme töreni Beyda'nın evinde yapılacaktı. Ancak basın mensuplarının yoğun ilgisi yüzünden Florya'da bir lokantada sade bir törene dönüştü. Genç çift önümüzdeki günlerde nişanlanmayı ve sezon sonunda da evlenmeyi planlıyorlar.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!