Transferde doğru adımlar atmalıyız

Güncelleme Tarihi:

Transferde doğru adımlar atmalıyız
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2009 00:00

Ttrabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirtti, "Doğru adımlar atmalıyız. Hata lüksümüz yok" dedi. Alacakları oyuncuların takıma çabuk uyum sağlamasına dikkat etmek zorunda olduklarını vurgulayan Yanal, "Bu yüzden titiz davranıyoruz ve hata yapmak istemiyoruz" diye konuştu.

Yanal, mevcut kadronun kuruluş aşamasında herkesin önemli fedakarlıklar yaptığını da ifade ederek, "Yönetim, kent, camia bir araya geldi ve bu bir araya geliş sonucunda bu kadro kuruldu. Şimdi bunun üzerine mutlaka rötuşlar yapılacak ama alacağımız oyuncular mutlaka güncel olmalı. Bugünün performansına göre incelenip değerlendirilmeli, izlenmeli ve hata yapmadan karar vermeliyiz" dedi.

Liste kabarık

Öte yandan transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor, Ankaragücü’nün başarılı sol kanat oyuncusu Murat Duruer’i kadrosuna katmak için yoğun çaba harcıyor. Bu futbolcu için sarı lacivertlilere takas önerisinde bulunacak. Bordo mavili yöneticiler, Hansa Rostock’un gurbetçi yıldızı Zafer Yelen’le de görüşmelerini sürdürüyor. Orta sahanın soluna takviye yapmak için arayışlarını sürdüren Trabzonspor, son olarak Hollanda Birinci Lig takımlarından Ajax’ta forma giyen 25 yaşındaki Brezilyalı Leonardo Vitor Santiago’yu gündemine aldı.

BARBEKÜ KEYFİ

Trabzonspor’un Antalya kampında Heerenveen yenilgisiyle bozulan moraller, döner, köfte, tavuk ızgara, salata ve tatlı ziyafetiyle yerine geldi. Barbekü partisinde tecrübeli futbolcu Song, takım arkadaşlarına döner keserek servis yaparken, her futbolcu sırayla dönerin başına geçerek fotoğraf çektirdi. Bu arada kaleci Sylva, Song ve Yattara neşeli oluşlarıyla dikkat çekerken, Ersun Yanal da sık sık bu futbolcularla şakalaştı.

Fener’i yenmeye gideceğiz

TRABZONSPOR’un golcüsü Gökhan Ünal, ligin ikinci yarısındaki ilk maçları olan Fenerbahçe deplasmanına galibiyet için gideceklerini söyledi. Gökhan , kulübün sitesinde Heerenveen maçını değerlendiriken,F.Bahçe randevusuyla ilgili "Fenerbahçe transferlerle kadrosunu güçlendirdi. Biz, İstanbul’a galibiyet için gideceğiz. 25 yıllık şampiyonluk özlemimize son vermek istiyoruz" yorumunu yaptı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!