"Transfer yasağından kurtulduk"

Güncelleme Tarihi:

Transfer yasağından kurtulduk
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2013 14:39

Tokatspor Kulübü Başkanı Emin Yılar, “Yaklaşık 98 bin lirayı federasyona havale yaptık ve transfer yasağından kurtulduk” dedi.

Yılar, yaptığı yazılı açıklamada, kadrolarına yeni kattıkları futbolcuları federasyona bildirdikleri sırada, geçmişten gelen yaklaşık 98 bin lira borç nedeniyle transfer yasağına düştüklerini öğrendiklerini belirtti.
Teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelerek bu durumu istişare ettiklerini kaydeden Yılar, “İstişare sonucu transfer yapmasak da elimizdeki futbolcularla ligde çok rahat devam edebileceğimiz sonucuna vardık. Ama bugün yaklaşık 98 bin lira olan borç nedeniyle karşımıza çıkan transfer yasağını aşamazsak, yarın bu borç 500-600 bin lira gibi rakamlara yükseldiği zaman transfer yasağını kaldırmamız çok daha zor olur. Onun için transfer yasağı borcumuzu, yani yaklaşık 98 bin lirayı federasyona havale yaptık ve transfer yasağından kurtulduk” ifadelerini kullandı.

Ara transfer döneminde 8 futbolcuyla anlaştıklarını bildiren Yılar, transferle ilgili şu bilgileri verdi:

“Adana Demirspor'dan Bilal Çubukçu'yu, Fethiyespor'dan Suat Mutlu'yu, Beşiktaş'tan Caner Turp'u, Elazığ Belediyespor'dan Cüneyt Öztürk'ü, Çamlıdere Şekerspor'dan Feridun Sungur'u ve İngiltere'den Baran Çiçek'i transfer ettik. Sebahattin Tanrıverdi ve Okan Emre Yıldız'ın lisansı vize yapıldı. Bu arada, Emrah Tanta, Emrah Görkem Alp, Uğur Yanıkdemir ve Emrah Umut takımdan ayrıldı.”
Bu arada, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Tokatspor, yarın deplasmanda Çamlıdere Şekerspor ile karşılaşacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!