Transfer konuşmak yasak

Güncelleme Tarihi:

Transfer konuşmak yasak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2005 02:11

Dünya Kupası elemelerinde 4 Haziran'da Yunanistan ile hayati bir maça çıkacak olan A Milli Futbol Takımı'nda menajer Can Çobanoğlu, kamp kapılarını dış dünyaya kapattı. Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenman öncesi ay yıldızlı futbolcularla bir araya gelen Çobanoğlu, kampa transfer yasağı getirdi.

Futbolcularla yaptığı toplantıda, Yunanistan ve Kazakistan maçlarının önemini anlatan Milli Takımlar Menajeri, "Önümüzde çok kritik maçlarımız var. Yunanistan ve Kazakistan karşısına beyin olarak güçlü çıkmalıyız. Bu nedenle, kamp yaptığımız ortam boyunca menajerlerin ve kulüp yöneticilerin kampa gelmesi kesinlikle yasak. Kamp boyunca transfer konuşulmayacak" dedi. Ay yıldızı oyuncuların sorunları ile tek tek yakından ilgilenen Can Çobanoğlu, şunları söyledi:

Sorunlarını anlatın

"Yunanistan ve Kazakistan milli maçından yüzümüzün akıyla çıkmak istiyoruz. Kimsenin sorun yaratmasını istemiyorum. Kamp bitimine kadar transfer çalışmaları ve konuşmalarıyla ilgili bir şey duymak istemiyorum. Kampta Yunanistan maçı dışında bir şeyle ilgilenmenizi istemiyorum. Sorunlarınız olursa konuşalım." Öte yandan Yunanistan Futbol Federasyonu Başkanı Vasilis Gagaçis, Türkiye'ye kazanmak için gideceklerini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!